Search

Hej! Alla jag är på skolan (igen) och det är fredag feeet skönt nyss hade vi matte och nu så ska vi ha idrott (love idrott) sen har vi lunch sen så slöjd (jag har syslöjd) sist och tråkigast på fredagarna SO buu buuu buu på so har vi religion som liksom ämne ish btw tycker att jag ska börja att skriva i titeln T.ex fredag 10 jan vecko dan och datumet jag iaf börja med det så min blogg kommer typ bli till en dagbok. Allt jag ville säga idag så bye!​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla tillbaka igen

Jag är feeeett exited för att jag är på skolans toa btw jag skriver på min mobil. Emm idag har jag choice det är att man liksom i början på året så ska man välja ett T.ex hockey vi säger att jag har valt hockey okej så några dagar på året så är det det så då kanske jag kör hockey hela dan typ det är som en vanlig skoldag på lektionerna så kör man hockey och på rasterna så får man göra vad som helst ish. Jag tog self care and self love där får man bara typ pyssla asså jag skulle tagit nåt annat fast man kan inte byta så aa får väl vänta till nästa år såå bye!


Likes

Comments

skolan asså idag var dett feeeeett segt i skolan alla var jättetrötta eller åtminståne jag lol + så har jag typ 4 läxor och alla är fett jobbiga OMG!! jag hatar verkligen skolan jag håller på att göra en av alla läxorna btw här kommer en bild på min och min hund <3 den bilden var inte så bra men det får räcka bye!!!

Likes

Comments

hej jag är tillbacka igen nu skulle jag bara säga massa fakta om mig okej

1.jag heter Ruben fast på internet är jag känd för RubenScenes

2.jag är bara 10 år om du inte visste det

3. jag har en hund som är en golden retriever som heter blondie ni kommer kanske se henne på inlägg framåt nej fakstist så kommer jag försöka att ha med henne i nästa inlägg

4.jag har fyra bröder

det var väl allt tror jag. jag gjorde det här så att ni skulle typ lära skänna mig ish såå byyyyyyye! ;)

Likes

Comments

Hej! alla och välkommna till min blogg.

idag ska jag snacka om att man inte kan skriva t man kan inte skriva t jag vet inte varför fast det är fett jobbigt asså jätte allt ser så fullt ut ahhhhhhh!!!!!!!! allt jag ville säga den här gången så bye! (man kan skriva T med stora bokstäver lol)

Jag kan inte skriva t oj det kunde jag i rubriker lol

Likes

Comments

Instagram@rubenscenes