Greenwich park er enestående vakkert nå på høsten. Er ikke noe bedre enn å se solnedgangen her, med observatoriet i bakgrunnen. En søndag i parken med gode venner gjør godt for en sliten student🍂🍁 Koser meg!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

​Den etterlengtede videoen av min summer i Sri Lanka er endelig publisert. Tatt så mye energi av meg og rediger denne, så håper den kan være til inspirasjon. Enjoy.

Likes

Comments

Prosessen har vært lang, men med Sonors gode hjelp skal jeg etter tretten år i norsk skole, flytte til London !

London har vært drømmen siden jeg begynte på videregående, og føles virkelig ut som mitt andre hjem. Har vært der nå seks ganger(om jeg husker rett), og er ikke noe annet sted hvor jeg føler meg mer som meg selv.

Jeg skal ta bachelor i Tourism management with language, noe som interesserer meg veldig, og er ikke annet enn motivert! Gleder meg til å dele denne reisen med dere :D

Lite bildedryss fra min forrige reise til London.

Nå gleder jeg meg!

Likes

Comments

Nylig bestilte jeg svart ansiktmaske på nettet. Hadde sett mye på youtube om denne "pilaten black mask" som jeg også ville prøve. Jeg fant en norsk nettside som solgte denne, og jeg kjøpte, fikk faktura og hele pakka. Så begynte det å gå flere uker, og innenlands skal det ikke gå så lang tid å motta noe; jeg skjønte noe var på gang. Jeg fant all mulig kontaktinformasjon om nettstedet jeg hadde handlet, men de svarte hverken på mail eller telefon, og jeg ringte flere ganger. Fikk "tracka" ned nr til daglig leder også, men han svarte heller ikke.

Det var bare snakk om 99 kr, men jeg klarer ikke å la folk slippe unna med svindel. På facebook-siden deres, var det også to andre som lurte på hvor varene deres var blitt av. Nettsvindel er ulovlig, og jeg googlet "nettsvindel" og "hva kan man gjøre". Forbrukerrådet hadde svaret. De skrev nemlig at det er fullt mulig å få pengene tilbake, om du sender klage og reklamasjon til banken din med full dokumentasjon (faktura o.l.). Dette gjorde jeg, og i dag er siden lagt ned. :D :D :D

Jeg skriver dette fordi jeg synes det er for lite info om dette, og det er så lett og straffe de kriminelle bak og ikke minst få tilbake pengene dine. Takker forbrukerrådet og DNB for god hjelp. Og husk...

HUDPLEIEUTSTYR.NO ER SVINDEL OG SCAM!!

Likes

Comments

Kjolen og chokern er fra ASOS. Gikk på en skikkelig smell da jeg glemte at det er toll på varer fra utlandet😅 Jaja, dyrt men verdt det!

Tar det skikkelig med ro om dagen. Er ferdig med 13 år i norsk grunnskole, og det har vært en fryd og et helvete. Gleder meg til nye utfordringer allerede til høsten! 📚

Likes

Comments

I desember var jeg og min lille familie en tur til Nicaragua på jule- og nyttårsfeiring. Dette var min andre gang i dette nydelige landet.

Da vi landet i Managua, hovedstaden, kom en liten gutt bort til meg og lagde denne kreasjonen av et gresstrå. Et tykt gresstrå riktignok. Jeg synes det var så fint gjort og var definitivt en god start på turen.

Managua og Sør-Amerika generelt, er så fargerikt. Alt blir så fint både i virkeligheten og på kameraet.

Turen gikk videre til San Juan del Sur, som er Nicaraguas surfeparadis.

Ooooog denne surfinga var en god opplevelse, men så vanvittig vanskelig! Kjempe god trening, og masse brannsår-skader (fra brettet).

Hotellet vi bodde på i San Juan del Sur er det samme jeg bodde på forrige gang jeg var her. Det er kanskje det fineste i området, og er som en liten landsby i seg selv. Det heter Pelican Eyes Resort, og det er nok ikke siste gang jeg er på besøk ;)

Jeg fikk tvunget familien med på ziplining, som var en kort tur fra hotellet. Parken var helt fantastisk, og drevet av fine folk. Les hele anmeldelsen min av Parque de Aventura Las Nubes på tripadvisor!
Min kuleste lillebror på to år sa ikke nei til å slenge seg fra trærne. Ikke gråt han heller!

Følg med videre for del 2!

Likes

Comments

choker: ASOS (her)
cardigan: Zara
skjørt: H&M
sekk: pull&bear
sko: Nike (her)


Likes

Comments