Header

Hej med jer!

Lige om lidt tager jeg et smut til Thailand!
Som jeg har fortalt jer i et tidligere blogpost, så er jeg jo fra Thailand. Men dette gør ikke glæden til at komme derned mindre!

Sidst jeg var i Thailand var for to år siden. Og jeg kan slet ikke beskrive den glæde, der er i mig, mens jeg skriver dette blogindlæg. For hold da op, hvor jeg glæder mig!
Jeg vil derfor fortælle jer lidt om de planer, vi har lagt for vores tur.

Vi skal bl.a. bruge et par dage i Bangkok. Derfor har vi valgt et par turiststeder vi absolut skal se inden vi tager hjem igen.
Heraf skal vi se Grand Palace, Det Store Palads. Paladset har været den royale families residens igennem 200 år, men dette blev ændret i 1925. Paladset bliver nu brugt ved officielle begivenheder og højtider. Ved Det Store Palads findes templet Wat Phra Keaw, Temple of The Emerald Buddha, som er det mest besøgte tempel i Bangkok. Udover dette tempel skal vi også besøge Wat Arun og Wat Pho.

Udover har vi også planlagt, at lave en lille dagstur ud til et af Damnoen Saduak Floating Market, som et af billederne viser. Og dette kan vi slet ikke vente med. Jeg har nemlig ikke været ved et såkaldt Floating Market siden jeg var en lille pige.

Udover storbysferien skal vi også på et såkaldt bounty-ferie med de lækre hvide sandstrande, krystalklare vand og farverige fisk. Vi skal nemlig sydpå mod Phi Phi Island. Hvor det skal stå på afslapning, muligvis et smut forbi The Emerald Pool.


Jeg glæder mig så meget til at komme afsted.
Og bare rolig. Jeg skal nok få lavet nogle opdateringer, mens jeg er dernede!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hello again!

Weekenden er fløjet forbi og mine 5 fridage er snart ovre. Dog har jeg tilbragt mine fridage med fuld afslapning, hvor jeg bl.a. har været sammen med min familie, været på bagagerumsmarked og fejret min kærestes bror i går, der fylder 23 år om en lille uges tid.

I anledningen af hans fødselsdag fik jeg lige bikset en sød hindbærsnitte-kage til ham, da han virkelig godt kan lide hindbærsnitter. Men øv, hvor jeg nogengange synes at hindbærsnitter bare ser så små-kedelige ud.
Dette fik mig derfor til at lave hindbærsnitterne i tallene 2 og 3, (da han jo fylder 23 år). Og hvis jeg skal sige det selv, så blev den ret flot. Dog havde jeg lavet og samlet kagen aften før, hvilket fik kagen til at blive lidt blød, da den skulle spises (øv øv), men kagen smagte nu dejlig alligevel.

Likes

Comments

Det er nok på tide, at I lærer mig lidt at kende. I får derfor denne blogpost, der omhandler en masse forskellige ting om mig.

Mit navn er, som bloggens titel indikerer, R. Stenberg - fornavnet tager vi lige på et andet tidspunkt ;)

Jeg er 20 år gammel! Jeg er pt. bosat i Smilets by, Aarhus.

Jeg er oprindeligt fra det varme Thailand, men er opvokset her i Danmark med min kære familie.

Jeg blev i sommeren 2017 student, hvilket har givet anledningen til et sabbatår eller to. Dette betyder bl.a. at jeg skal ud at rejse og at jeg arbejder fuldtid.

Jeg er et hundemenneske! Jeg kan ikke gå forbi en hund på gaden uden at sige "nurgh"! Jeg elsker hunde! Det er der ingen tvivl om.

Et af mine yndlings dyr er bl.a. elefanten. Jeg er så fascineret af disse væsner! At de kan være så store og klodset, men at de samtidig har de blødeste personligheder.

Jeg har én enkel tatovering. Kan I mon gætte hvad det er? Hvis I gættede på en elefant, så har I gættet helt rigtigt! Da min klasse og jeg var i New York for et par år siden, fik jeg en tatovering af en elefant på min ankel.

Jeg er desværre så uheldig, at jeg lider af nogle allergier. Jeg har bl.a. allergi overfor blomster, græs og peanuts. Jeg er også, grundet mine asiatiske gener, laktoseintolerant. Vidste I at ca. 90% af voksne asiater er laktoseintolerante?

Jeg har bl.a. verdens sødeste kæreste (i min optik).

Jeg er, det folket vil betegne som, en "arbejdsnarkoman". Jeg elsker at arbejde, når jeg ikke arbejder, føler jeg at mit energiniveau falder og at mit humør bliver dårligere. Jeg bliver så rastløs, når jeg ikke arbejder. Jeg elsker mit job og menneskene der. Jeg arbejder et meget socialt sted, hvilket giver mig muligheden for at møde alle slags mennesker fra alle hjørner af verden. Selv på de dårlige dage og de lange dage, der bare trækker tænder ud, så elsker jeg mit job.

Likes

Comments


Så skete det endelig!

 Efter laaaaaang tids overvejelser og undren om jeg skulle starte en blog eller ej, så faldt svaret på et "Ja, hvorfor ikke?". For ja, hvorfor skulle jeg ikke starte en blog og være en del af den virtuelle verden?

Længe har jeg beundret bloggere fra forskellige steder i verden. Længe har jeg sukket efter at kunne være en del af denne verden og dele ud af min egen lille verden. Jeg elsker at følge med i verden omkring mig, hvordan andre har det, hvor de rejser hen og hvorfor de valgte netop de steder. Så nu er det på tide, at jeg får startet min egen lille blog.

Omdrejningspunkterne for denne blog vil primært være min hverdag - de ting der sker i den, både de gode og de dårlige. Der vil også blive plads til de små ting glæder, inspirationer og andet, der falder mig ind.

Likes

Comments