Så nu tänkte jag göra ett nytt försök till detta, motivationen är kanske inte på topp. Känner dock att jag måste börja ta tag i det här för mitt mående och min självkänsla.

Dagens middag: laxbitar med bulgur och sallad

Xx Rebecca 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bananpannkakor med bär till lunch. 🍒
Bönpasta med tonfiskröra och sallad till middag.

Xx Rebecca 💋

Likes

Comments

I förrgår var vi till gymmet.
Jag tyckte det gick riktigt bra, började på springbandet(Ronja sprang och jag gick) sen gick vi vidare till maskinerna! 👏💪

Efter det gick vi hem till Ronja, stretcha och gjorde kycklingsallad till sen lunch/middag! 👌

Xx Rebecca 💋

Likes

Comments

Nu är det Rebecca som skriver. 🙋🏼
Jag är 23 år och bor i Jämtland.
Jag är en lugn men ändå livlig person men känner att energin inte riktigt räcker till på dagarna. Så nu ska vi försöka strukturera upp det här med träning och kost.

Som Ronja tidigare skrev så har vi båda kommit i ganska dåliga vanor som vi nu vill ändra på! Dax att sluta med läsk, chips å dipp och ge oss själva en spark i baken(för det behöver vi)! 👏

Xx Rebecca

Likes

Comments

Yes! Here we go!

Nu är det Ronja som skriver.
Jag kan kort presentera mig.
Jag är 24 år bor i Jämtland med min sambo och två hundar.
Jag är en livlig person med mycket energi. Den energin jag beskriver brukar jag oftast ha, men på senaste tid så har den fallit bort och vad beror de på? Jo! Min hälsa är just nu inte som den varit förr. Vi har precis slagit om från mörker till ljusa dagar och när det är mörkt blir jag trött och deppig. Och vad händer då? Jo, jag hamnar i soffan varje kväll med oftast nått i munnen och helgerna är det chips,läsk och annat äckligt man stoppat i sig.
Och jag har så klart en medbrottsling i detta det är Rebecca. Hon är också med i denna blogg som kommer berätta om sig själv!
Men vi är riktiga godisråttor.
Men nu tillsammans ska vi ändra på de och därför startade vi denna blogg för att kunna skriva och berätta vad vi gjort. De gånger vi inte ses, nu tänker du säkert "fel att ni pratar när ni ses" ja så kan man tycka, MEN att få visa i bilder vad man gör det ökar iallafall min motivation till något! Lika som att man oftast tar en selfie då man ha fått till en bra make up och hår style och sedan slänger upp på Facebook!
Det är kul!✨

Så nu ikväll har jag röjt i mina skåp slängt allt som vart onyttigt. Så i morgon går start skottet på vår resa!
Och de bästa är , jag gör det med Rebecca!
Hejja!

🙌🏻✨

// Ronja 💋

Likes

Comments