Jeg tror ikke at blogging er noe for meg. Rundt én gang i året får jeg ekstremt mye inspirasjon til å opprette en blogg, og skriver i rundt en måned før jeg beslutter at det ikke passer min livsstil eller er noe jeg står for. Hvorfor? Jeg aner ikke. Likevel skal jeg beholde denne bloggen. Jeg har besluttet at jeg skal bruke den til å skrive anmeldelser og sånt, så vi får se hvor mye den vil bli brukt.

Snakkes forhåpentligvis <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

Jeg kom egentlig akkurat inn døra, men tenkte jeg hadde lyst til å dele noen av bildene jeg tok på turen. Alle ble ikke så bra, mest fordi jeg faktisk fokuserte litt på filming denne gangen - fordi jeg har planlagt å lage en liten "vlogg". Gleder meg til å se hvordan resultatet blir :)

Her er i hvert fall min opplevelse av Trondheim gjennom en kameralinse.

Trondheim through a lens

Gatene er så utrolig fine! <3

Likes

Comments

Jeg er en flittig bruker av redigeringsappen VSCO. Det er utrolig nyttig å kunne redigere bilder litt i farta, og ende opp med såpass bra resultater. Før jeg legger ut bilder på Instagram, sender jeg dem oftest ut på VSCO først for å ta på et fint filter, i tillegg til litt redigering av lys og farger. Jeg blir nesten alltid fornøyd :)

Det er så enkelt hvis man ønsker å dele småtterier fra hverdagen, for eksempel på Instagram. Hele prosessen blir mye enklere ved å slippe og redigere alt gjennom Photoshop, og heller bare trikse litt på bare noen minutter.

Nå tenkte jeg å dele noen av bildene jeg har tatt den siste måneden. Hvis det er ønskelig, kan jeg også lage en liten guide om hvordan jeg redigerer bildene mine; jeg har sett at mange har gjort det i det siste, og det er jo ganske nyttig også!


Likes

Comments

Jeg er en flittig bruker av nettstedet Wattpad. Nå er det over tre år siden min egen brukerkonto ble opprettet, en konto jeg har oppnådd ganske mye med. Iløpet av disse tre årene har jeg fått over hundre tusen treff på bøkene mine, og jeg har fått hundrevis av følgere. Dette setter jeg enormt pris på, mye har hjulpet på motivasjonen og gitt meg mer lyst til å skrive og utvikle meg i en god retning.

Likevel er det ikke alltid like lett å skrive. Det største hinderet jeg har møtt, er at stoffet jeg har produsert ikke har vært noe jeg har likt selv. Når man skriver burde dette være nøkkelen; liker man ikke resultatet, blir ikke resultatet noe bra.

I det siste har skrivingen min utviklet seg i en retning jeg liker. Jeg har en lang vei å gå før jeg er fornøyd, men jeg merker at jeg kommer nærmere målet mitt for hver dag som går.

Den første boka jeg skrev, men ikke ble helt fornøyd med // Boka jeg holder på med nå, og som jeg liker ganske godt

Begge bøkene, pluss litt mer, er tilgjengelig på brukerkontoen min på Wattpad. For å komme til profilen min kan du enten trykke HER eller på lenken i toppmenyen.

Likes

Comments

Somrene mine tilbringes stort sett på Vestlandet, hos pappa. Han bor i en liten bygd utenfor Ålesund. Etter hvert som årene - og feriene - har gått, har stedet blitt til et hjem for meg. Jeg kjenner det stort sett som min egen lomme, minus folkene som bor der.

Når vi drar inn til byen, eller bare tar en svipptur opp på fjellet, tar jeg med kameraet for å forsøke og knipse noen blinkskudd. Disse bildene er fra turen opp på Aksla. Hvis du er i Ålesund-omegn, og ikke har vært der, anbefales det! Stedet har en helt nydelig utsikt.

Jeg tok også et par bilder nede i byen, spesielt av de berømte husene. Selv om jeg har vært i området rundt flere titalls ganger, har jeg aldri tatt meg bryet med faktisk å ta et bilde.

Jeg synes i hvert fall at Ålesund er en av Norges fineste byer.

Likes

Comments

Dette må være den tiende gangen jeg begynner på dette innlegget. Tankene mine spinner, og jeg har vansker for å konsentrere meg. I hvert fall - velkommen! Jeg aner ikke hvordan du klarte å forville deg inn hit, men jeg håper du liker det du ser.

Mitt navn er Renate, og jeg er en kattegal, 15 år gammel jente. Fra nå av, er dette mitt lille fristed. Her inne vil jeg publisere ting som opptar meg, altså litt om hverdagen min, fotografi og litteratur. Til tross for dette, har jeg valgt å holde meg rimelig anonym. Jeg har aldri vært tilhenger av idéen å dele livet sitt med andre, men som skribent og fotograf, ser jeg for meg at blogging kan være med på å utvikle ferdighetene mine.

Om blogging er noe jeg vil fortsette med i fremtiden, er jeg rimelig usikker på, men nå har jeg i det minste muligheten til å se det an. Jeg håper bloggen faller i smak :)

Likes

Comments