Klockan är inte mycket men ska sova nu för är trött efter denna vecka. Laddar inför en ny vecka och planerar att skaffa ett nytt gymkort imorgon, dags för lite rutiner nu när jag ändå är i skolan på dagarna. 

Tog dessa bilderna idag, min kamera fungerar bäst utomhus och älskar att fotografera ute i naturen så blir ju bra, haha. Avskyr förövrigt att vara med på bild så vänder helst bort ansiktet för blir så obekväm, spelar ingen roll vem som tar kortet, dock så blev den sista bilden bra, kanske dels för solglasögonen, hehe. Pussar & kramar!

Likes

Comments

Det blev en lång vandring mellan två höga berg i onsdagskväll, det var en upplevelse, så otroligt vackert.

Likes

Comments

Första dagen avklarad på vår konstklassresa på västkusten. Har varit en underbar dag, har skrattat hela dagen idag, så kommer sova gott inatt. Tog några bilder från när vi var på klipporna, har verkligen varit sommarväder idag, så häärligt. annars har kvällen spenderats med korvgrillning, kortspel och en kvällspromenad. Nu säger jag godnatt 😪

Likes

Comments

God torsdagskväll 😘 lever livet denna semesterveckan.. och det är lika med att ligga och typ dega hela veckan, varit ganska trött. Men har iallafall gjort lite nytta, gick på Billingeberget igår med Emma, 5 km, så gött! och idag var vi iväg och plockade blåbär i skogen, hittade en massa, även köpt chiafrön så ska fixa det ikväll, vill äta hälsosamt nu känner jag, blivit mycket kakor/hembakat, särskilt på jobbet, vilket egentligen är underbart det är ju så jävla gött med hembakat men är väl inte supernyttigt att äta varje dag, haha. Åkte på någon form av magsjuka i helgen så har knappt ätit så bra de senaste dagarna, vilket inte är likt mig, äter mycket och ofta men hälsosamt. Hmm vad jag tjatar om allt och inget, är ju Pride i helgen och funderar på att gå på den imorgon för är helt upptagen hela helgen, så det ska bli kul. Äsch uppdaterar säkert snart igen när jag är på prathumör 😚😚

Likes

Comments

Haft en bra ledig dag med syster i stan, kom hem till Simon efter och så gjorde vi taaacooos, vi har tillbringat kvällen vid Jönsson-ligan, bääst!! Nu ska vi snart sova, jobbar kväll imorgon och går på min sista helg för denna sommaren, vilket känns lite blandat men är mest glad för vet att jag kommer tillbaka snart igen! Godnatt 💕

Likes

Comments

 Hej mina vänner!! Sommaren har nästan gått förbi och hösten är snart här, jag har haft den bästa sommaren på flera år, helt ärligt, fastän har jobbat 90 % av tiden så har jag älskat det, älskar mitt jobb! Tagit vara på de lediga dagarna, var på RIHANNA-konsert för en månad sen i Stockholm, var verkligen en upplevelse! Var även i Grebbestad förra veckan och shoppade, hittade mycket fynd! Har hunnit med mycket denna sommar samtidigt som den gått fort.. Och om två veckor börjar jag på folkhögskola, tänka sig... Men ska sommarjobba i en vecka till sen är jag ledig i en och en halv vecka! Allt känns super nu och ser också fram emot hösten, men dock inte kylan.

Nu ska jag fortsätta min lediga dag med att inte göra någonting, ha en fin dag 🌸


Likes

Comments

Jag har ett skrivbehov eller något liknande, jag vill bara skriva ner allt jag känner och har funderingar på; av egna erfarenheter, värderingar och andra tankar jag bär i mig. Jag vill förmedla via text och få er som läser att må bra och bli peppade liksom. Vill inte förmedla annat skryt eller förutsägbara saker, alltså att jag t.ex. lägger upp ett fat med kvarg med blåbär dagarna i ända. Det blir platt, matt och tråkigt. Vill variera. Vill inspirera. Om ni förstår vad jag menar?

Tänkte iallafall på det där på att vara förutsägbar- att vara, göra det andra förväntar sig. Hur kul är det?

Man behöver bryta sig loss då och då i livet. Byta jobb/skola ifall man inte trivs, byta stil, klippa av sig håret, resa jorden runt, göra saker som man vanligtvis inte gör.

Man behöver inte vara onöjd för att man ändrar sitt yttre, sin stil, sina livsvanor utan att man bara behöver komma ifrån det gamla och starta om på nytt ibland, det behöver inte vara större än att välja att läsa böcker istället för Facebook eller bara planera ens dag hur man vill ha den när man stigit upp på morgonen. Det är okej att vara onöjd också, det betyder ju inte att man är otacksam.

Samhällsnormen är tråkig att följa, ingenting är normalt, ALLT och ALLA är konstiga på sitt egna sätt och är dom inte det så blir det inte lika intressant.

Följ inte vad andra vill, de som vill ta ner dig är under dig, så gör dem inte nöjda, var och gör motsatsen av vad dem vill. Lev och följ dina egna intuitioner och var inte så förutsägbar.


Likes

Comments

Sluta tro att gräset är grönare på andra sidan när du inte ens tar tiden att vattna själv, sluta klaga på småsaker. Har du mat på bordet - var glad, har du tak över huvudet - var glad, har du människor runt omkring dig som älskar dig- var glad. Blir galen på människor ibland, pengar är viktigt ja, överflöd med materiella prylar nej. Det betyder ingenting, men svårt att uppskatta sig själv och sitt egna liv i den ytliga värld vi lever i. Det är bara en bubbla. Var optimistisk, tänk realistiskt och klaga inte på småsaker, man vet aldrig vad morgondagen egentligen erbjuder, regn eller sol.Likes

Comments