Höll på att glömma att även vi själva var på Graduation lunch igår och fick diplom och god mat, väldigt gött!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var vi och kollade på graduation vilket var riktigt häftigt, precis som i filmer!! Tror det var ca 1000 stycken som tog graduation och dem roppar ju upp var och en så det tog ett tag.. Bara den biten närmare 2 timmar trorja haha... Men det var roligt att se alla i sina fina hattar!!

Likes

Comments

Några bilder från campus när jag var påväg hem efter min sista lektion i torsdags eftermiddag. Så konstigt att jag redan gått en termin på college!! Det är nog enda gången i mitt liv jag säger att jag verkligen kommer sakna skolan och allt runtomkring , det är verkligen en helt annan grej än hemma.. Menmen ska väl försöka hitta charmen med Sverige med nångång

Likes

Comments

Likes

Comments

Första stoppet på roadtrippen till San Fransisco var Solvang! En Dansk stad mitt i ingenstans med massor fik och mysiga gator, vi tog en fika där innan vi åkte vidare, fick äntligen äta ett Wienerbröö <3 Sedan hann vi även med att åka förbi Santa Cruz och nästa stopp blev Ikea för middag, köttbullar och moooos, det var gott det med. Sedan vid 9 kom vi fram till hotellet och fick våran skönhetssömn.

Likes

Comments

Halloj! Hade en awesome helg i San Fransisco som jag ska berätta om i ett annat inlägg, är så efter med inlägg hääär. Har en hög med bilder jag vill lägga upp. MEN nu är det finals på gång, alltså alla slutprov i alla kurser. Det är näst sista veckan i skolan nu(?????) HELT SJUKT. Så just nu går all tid till plugg. Har första presentationen imorgon (omg) o sen en till nästa vecka då riktiga finals veckan är, två stora prov och två mindre quizar... Tror det är allt. Efter det ska vi kötta stranden varje dag haha, läääängtar!!

Likes

Comments

Japp, då va de söndagkväll igen och jag har som vanligt tid över för att blogga lite haha.

Lördagen började med ett pass på gymmet som de flesta fredagar och lördagar gör för mig här, sedan gick jag ner till hamnen för att se tjejerna på sina paddleboards! Låg massor sälar och chillade där i solen också o hade det gött. Sedan blev de en snabb vända på stranden för det började blåsa för mycket... och på kvällen gick vi några av oss för att käka en god middag och kolla i lite butiker på State. Väldigt mysigt!

Idag blev det inget gym eftersom det är stängt men istället gick jag, Sanna och Sofia för att kolla på fotbollsturnering på Stadion vilket var riktigt kul, och varmt i solen. Sedan blev det någon timma plugg och sen tog jag och Alice oss i kragen och körde ett köttigt träningspass på stadion, skööönt! Efter 8 var vi hemma igen och då fixade jag lite käk och fortsatte med lite plugg, försöker göra mycket nu för nästa helg åker vi till SAN FRANSISCOOOO och är så taggad, speciellt på Alcatraz!!!

Likes

Comments

Igårkväll fixade vi iordning på våran baksida och hade lite grill och mys för att Alice fyllt år! Måste bara flika in att vi har grill men trott att den inte funkat hela tiden och så testade vi förra veckan och inser att den har funkat hela tiden... Så nu i fortsättningen blir det grillningen som f*n!!! Sååååå gott! Lite irriterande att vi inte vetat att den funka förens nu haha... Anyway, jättemysig kväll igår med härliga gänget!

Nu sitter jag på cykeln på gymmet och sen blir det mot stranden och hitta på lite skoj och sola såklart. HADEE

Likes

Comments

Instagram@rebbzor