Hej där! Har ni några planer för helgen? Själv har jag stalljour idag och basketmatch imorgon, taggaaa. Förutom att jag inte får vila under helgen ska det bli kul. 

Jag och Hayden Papahome har skapat en klubb på server 1 Air Star, den heter Emo Winners och är en tävlingsinriktad klubb med fokus på engelsk ridning. Kolla gärna in vår hemdsida: emowinners.weebly.com om du är intresserad av att gå med! Och på tal om det, vi ska snart dra igång med träningarna och när vi väl är igång med dem är det ju tävlingsdags, så om någon är intresserad av att tävla så skicka ett dm på instagram till @simonemightyborn eller breva Simone Mightyfall. Det var allt för detta lilla inlägg så ses vi på Onsdag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Aixa, Star Stable Online

Hej på er! Idag drar jag igång med bloggutmaningen och den jag valt att använda är gjort av Emelie Silverhaven. Hennes blogg hittar du här och hennes Instagram här.

Jag tänkte skippa den första punkten då det mesta om mig går att läsa i ett annat inlägg, den andra eftersom att det kommer ett inlägg om det i framtiden och den tredje eftersom att det går att läsa om klubben på alphakings.se. Skulle någon fundera på något om mig är det bara att slänga iväg en kommentar eller ett DM på Instagram.I min ryggsäck har jag alltid hovkrats, borste, vatten och mat till hästen. Jag har även alltid med mig mitt busskort, biljetten till cirkusen och nyckeln till trädkojan i Gröndal för enkelhetens skull ifall jag skulle få för mig att dra dit. Utöver det har jag alltid Alpha Kings klubboutfit + det vita stora schabraket och de svarta jeansen med 5 i rida. (Hela klubboutfiten är tävlingsbar om man bara byter ut schabrak, byxor och träns). Anledningen till att jag inte springer runt med ett extra träns är för att jag i princip alltid har ett svart (enligt SSO lila, men vi alla vet ju att deras färguppfattningar är lite crazy ibland) träns med rida 3. Roligare än såhär blir det inte haha. På bilden nedanför kan ni se vilken outfit jag har heeela tiden nu och som jag skrev i mitt förra inlägg älskar jag den!


På tisdag kommer jag skriva om hur Star Stable har förändrat mitt liv och min vardag. Tills vi hörs igen kan ni följa mig på Instagram där jag försöker att uppdatera varje dag!

/Aixa.

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag äntligen haft lite tid över. Har varit väldigt mycket nu när skolan börjat igen. Så idag tog jag mig äntligen tid till att logga in. Satt och pratade med Hannah och Simone samtidigt vilket tillslut resulterade i ett spontan köp. Så nu välkomnar vi Nightqueen in i stallet!


​/Hanna

Likes

Comments

Simone, Star Stable Online

Vi har fått nya animationer till våra karaktärer! Det mesta på dem är jättesnyggt och här är en lista på de 5 sakerna jag tycker mest om!

1. När vi hoppar så kör vi inte in hälarna genom hästen längre, vi lyckas dessutom hålla oss upprätt och håller hyfsad koll på händerna. Med andra ord så har vi lärt oss sitta!

Hur vi hoppade innan och hur vi hoppar nu! ^


2. Man kan välja när man vill springa och när man vill gå. Detta är en så efterlängtad funktion och jag fullkomligt älskar den! Jag vet att jag inte är den enda som suktat över denna funktion och nu äntligen kom den!


3. Vi har fötterna i stigbyglarna! Finns inget mer att säga, det är bara underbart.

Nope vi har dem inte hela vägen ner men fötterna går iaf inte genom metallen!


4. Vi klappar hästen. Detta är ju bara för underbart, en animation där vi visar uppskattning till vår underbara häst som med oss så mycket!

Klapp klapp


5. Vi tittar oss omkring och pupillerna följer efter när vi vrider på kameran, men bara för vårat konto! Detta tycker jag är jättebra, mer verklighetstroget för oss men inte jobbigt när man ska ta kort som fler är med på också kollar de bort i hajchaparall!


Så det var allt för mig, ha en bra dag! 

​/Simon

Likes

Comments

Aixa, Star Stable Online

Hej på er. Som ni kanske märkt har uppdateringen från min sida varit urkass. Detta beror på två saker. Först och främst; skolan. Förra året brydde jag mig inte speciellt mycket om skolan och mina betyg var absolut inte jättebra. De var okej, men jag kan mycket, mycket bättre om jag vill. Jag har bestämt mig för att prioritera skolan framför bloggen och SSO. De som har mig som vän på SSO har säkert sett att jag inte är inloggad speciellt ofta. När jag är inne på SSO är det antingen för att ta bilder till Instagram eller gå på event. Förra året gick jag 8:05-14:30 de flesta dagar men i år har vi fått det längre schemat som är 8:05-15:15. När jag kommer hem då brukar jag först och främst äta något och kolla YouTube samtidigt. Efter det brukar jag lägga mig i sängen och hålla på med skolgrejer. Oftast brukar jag vara lite off när jag gör detta och det brukar ändå sluta med att jag sitter och gör allt mitt i natten dagen innan. Konstigt nog jobbar jag bäst då. Vid ungefär 19/20-tiden brukar jag logga in på SSO om vi har event och gå på det. Efter det loggar jag ut och lagar mat. Sen brukar jag lägga mig i sängen och prata med någon kompis på telefon och kolla sociala medier. Där har ni en vardagskväll i Yxas liv, haha. Jag har även lovat mig själv att jag ska börja träna på gym en gång i veckan och springa på ett motionsspår tre gånger i veckan ihop med en kompis, men vi får väl se hur det blir med det, hehe...


Nu till det andra; inspiration. Jag skiter hellre i att skriva ett litet kort inlägg bara för att jag känner pressen att jag måste upp med ett inlägg för att det är min dag. För att skriva ett inlägg måste jag bli inspirerad av något och känna "åh detta vill jag skriva om". Jag tänkte dra igång med en bloggutmaning, för enkelhetens skull så att jag hinner med både skolan och att få upp två inlägg i veckan.


Som ett litet avslut tänkte jag förklara min kärlek till denna häst och outfit. Asså behöver jag ens säga något? It's on fleek. Jag har länge tyckt att schabraket är supersnyggt och har använt det till en vinröd stickad tröja. För ett tag sedan slog jag till på dessa benskyddslindorna och resten av setet till schabraket (som heter lila skymningsschabrak? Inte säker). Till det hittade jag denna vinröda pikén som matchade perfekt. (Sadeln till setet köpte jag som sagt men tyckte inte att den passade jättebra till),

Och hästen. Shit vad jag älskar henne. Hon är så sjukt snygg och mysig och lär bli mitt nya kännetecken. Snart har jag även pengar till att köpa det senaste fullblodet som jag kommer döpa efter min kära vän Abigail Nightfall hihi.


Nästa gång vi hörs är det lördag, förhoppningsvis. Jag har prov i historia nästa vecka och det skulle jag säga är ett av de ämnen jag är sämst i. Men jag tänkte plugga på lite tyska nu och skriva några tidsinställda inlägg. Ha det bra tills vi hörs nästa gång. Tills dess kan ni följa mig på Instagram för daglig uppdatering!

/Aixa.

Likes

Comments

Hej igen! I Onsdags släppes det ju nya uppdrag på Sydhoven igen, och vem blev inte glad att se det?

Uppdragen denna gången var ganska roliga, men inte lika som de förra. Som jag sagt förut så är inte uppdrag det jag gillar bäst med SSO men på sista tiden har det kommit flera riktigt spännande uppdrags serier så mina förväntningar är ganska höga. Nu tyckte jag tyvärr inte samma sak om de här. För det första var det en väldigt kort serie så man han inte riktigt komma in i det och sen kunde jag inte uppleva spänningen riktigt. Något som däremot var riktigt bra var alla de ställen man kunde ta riktigt fina bilder. Jag hade inte möjlighet att ta från första dagen av serien men här kommer några från den andra delen: SPOILER VARNING


Detta var bara några av dem jag tog och jag tycker personligen det var jättekul, sådana inblickar är alltid så fina och jag måste lära mig att ha Bandicam öppet när jag gör uppdrag haha.

Förutom uppdragen hade jag lite annat för mig i Onsdags också, jag köpte nämligen en ny häst! Alpha Kings (<<<< Länk <<<) har nämligen bytt klubbhäst till den nya friesern!

Ha en jättebra dag så ses vi! ​/Simon

Likes

Comments

Simone, Off topic

Hej där allihop! Hur är det? Själv mår jag bra, är trött som bara tusan dock.

För ett tag sedan insåg vi att vi inte har en enda bild av oss alla 4a. Det känns ju ltie konstigt att bara ha bild på 3 av oss som profilbild tex så vi sa att vi tar bilder tillsammans och använder dem. Men såhär långt har vi kommit:

.

Med andra ord, ingen stans alls. Så varje vecka säger vi "Men när kan alla då?" och varje vecka slutar det med, nehej då tar vi det väl nästa vecka då. Våra scheman går helt enkelt inte ihop. På tal om scheman som inte går ihop, ni kanske har märkt att vissa dagar kommer det inte upp något inlägg? Detta beror helt enkelt på att personen som har den dagen har väldigt mycket och kanske inte har haft tid. Vi försöker att alltid lägga upp men som ni kanske förstår vill vi inte sätta för stor press på varandra och frambringa stress osv.

Så med detta sagt så SKA vi snart få till dessa bilderna det är tal om så får ni se dem då.


/Simon

Likes

Comments

Hannah M, Star Stable Online

Heeeej!

Hade äntligen lite tid och ork över för att spela och levla idag. Men neej, det ska banne mig inte fungera :(

Fick först två nätverksfel, sen kunde jag inte logga in och sen fick jag nätverksfel igen -.- Enligt alla enheter här i huset, ska internetet fungera perfekt, men tydligen inte. Ganska drygt, nu när jag ändå hade tid över för att levla och spela.

Jag hann iallafall med att mata hästarna. Något positivt iallafall. Något annat positivt är att jag har lärt mig stava "förrän", det ordet har stört mig i månader. Har trott att det ska stavas "förren/förrens" så varje gång det där röda strecket dyker upp, blir jag gaaanska irriterad. Men nu slipper jag det, yay! :D

Dumma Simone, Hanna och Aixa har heller inte sagt åt mig hur det stavas, så skyller på dem -.- Nejdå hahaha, bara min torra humor som är igång igen. 


Fick bli ett ganska kort inlägg, då jag inte hade så mycket att blogga om pga. att  jag inte kan spela. Hörs iallafall på fredag. Är taggad på onsdagsuppdateringen, slutar tidigt då så kan hinna spela då istället :D 

Hare bra, så hörs vi!

/Hannah M

Likes

Comments

Simone, Star Stable Online

Hejhej igen! Nu var första skolveckan över för mig och det är så skönt, jag har redan fått 4 läxor och 4 prov varav jag gjort 2 och lämnat in 3. Jag läser även om Harry Potter, läste ut 1an till 4an förra helgen så blir kanske samma sak nu hehe.

Jag ska även levla, bygga rykte och spela in videos med resten av RPTK gänget nu så det taggar jag. Just nu har jag 3 hästar i stallet men ska snart köpa en ny, och även skicka iväg en. Då ska Kalle (Gammal frieser vid namn Midnightking) åka iväg till hästön för lite semester medans en Kajsa ska få flytta in (Ny frieser som ska få heta Midnightqueen). Att levla Kajsa är nog det jag är minst glad för men då jag vill ha klubbhästen i level 15 och jag ändå inte har något annat än det och rykte att göra när jag är ensam så får jag stå ut. På tal om hästön så har jag skickat iväg Roseblood nu, min röda urhäst. Hon var i level 14, halvvägs till 15 när jag kände att det fick vara och skickade iväg henne. Även min fina ACE (Angelcloud, min morgan skimmel) har nu tagit en paus då jag aldrig red henne tyvärr.

Det här med att skicka iväg hästarna stup i kvarten har dock gjort lite ont i plånboken, mina js tog helt slut då jag även köpte en nya tröja och hatt så fick börja använda sc vilket aldrig är kul. Men men, jag har iaf lite kvar av StarCoinsen.

​Ha en fortsatt bra lördag! ​/Simon

Likes

Comments