Hej! Igen det via lite tag sedan jag uppdaterade inlägg här men nu är jag tillbaka hoppas att det händer nåt.Ja som sagt jag har min både sommarlov och semester jag har rest till Paris/jag är i Paris så som ni ser på bilden jag det kul här och träffa alla människor som jag hade träffat för tre år sedan så de är spännande jag har gått ut med familjen och en vän vi va ute på kvällen sedan va vi vid eiffeltornet vi tåg bilder men tyvärr dog min lur.
Men annars jag har det så härligt här och jag återvänder till Stockholm den 15 augusti då allting börja igen dom vanligt, men nu har jag berättade lite men jag få lägga inlägg senare om det händer nånting speciellt då kommer jag att dela med mig. PUSS PUSS!
💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Det var ett tag sen jag skriv inlägg men idag tyckte jag att jag ska berätta till er om vad jag har skaffat.
Ja som sagt jag har har alltid viljat köpa gymkort och jag har alltid pengar att skaffa den men när jag är redo att skaffa då är det alltid nånting som stoppar mig och det brukade hela tiden men du 2016-2/5 bestämde jag och mina två tjej kompisar att vi skulle gå och anmäla oss på fitness 24/7 i Barkarby. Och den dagen vi gick ditt och vi tog blanketten för att fylla i men orkade inte att skriva på där så vi tog hem papperna och gjorde det hemma så dagen efter frågade jag mina två tjej kompisar om de va klar med blanketten men då sa de "nej" ja som sagt jag hade bestämt mig att börja gymma så jag tog min blankett och gick och lämna den till gymmet och gjorde klart allt sedan fick jag mitt gymkort som jag har alltid drömt om och viljat ha på flera år, månader, dagar,timmar, sekunder och minuter.
Nu går jag och gymma med en tjej kompis och ibland själv och det är kul,roligt.
Nånting om mig är att jag är lat människa
Men nu när jag har bestämt att börja gymma och fick kortet så måste jag gå gymma och inte lata mig hemma i sängen eller framför tv.

They says "you don't get the ass you want by sitting on it".
SWEAT TODAY SMILE TOMORROW!!

Likes

Comments

Idag är det fredag min favorit dag. Nu sitter jag och myser med mina små bröder kolla på film och äter godis osv. Som sagt numer det helg och på måndag börjar man skolan då är det plugg som gäller.

Idag var jag ute med mina Älsklingar åt på en resturang hollidag i stan och vi hade det kul men efter gick jag hem för jag skulle jobba.

Och nu är jag hemma och tar det lugnt efter jobbet så ska chilla god kväll till alla

Likes

Comments

Idag är det inte en vanlig dag för min älskling fyller år idag så jag är så glad och stolt över han att han klarade det och nu är min älskling 1 år så vi ska blåsa tårta till dig älskling min och vi ska fira loss ja som sagt har det bäst idag bobo jag kommer hem snart och fira med dig vänta på mig.


GRATTIS ELIAS PÅ DIN 1 ÅR

Likes

Comments

Hello again! Now I sit at home and work as a babysitter and I have only one child so there is not so tough you could say he is a very kind and calm, I just love him. but as I said now I sit with him and check on his children's programs, drinking lemonade and extinguish all lights in the house

Likes

Comments

Hello everyone today is my first day. I'm so interested in these blog and want to corner sharing my days, feelings and a little of my life and so on. 2016: new things, new beginning, new life and New Year

Likes

Comments