Header

Äntligen fredag!!

Hallå vart tar tiden vägen? Dagarna bara flyger förbi och plugghögen jobbar jag med varje dag. Vi konstaterade att det bara är 8 VECKOR KVAR TILL STUDENTEN och om 42 dagar så åker jag, Martin och Johan till Magaluf.
Ligger i alla fall just nu i min säng med en sovandes lillasyster bredvid mig. Ska om en stund åka till Borlänge och kolla på en ny säng.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och hå på er!

Igår och natten innan de så stressade jag så mycket och fick igår äntligen in mina inlämningar så skyndade mig till jobbet där det blev sååå mycket folk under kvällen! Men fan vad vi är bra! Vi klarade oss igenom kvällen.
Åkte hem till Ruben och sov och är nu tillbaka på jobbet för att jobba 16-23. Sen vid 00 så ska jag, Ruben och hans vänner åka ner till Jönköping!

Likes

Comments

Hej och hå!

Tänkte bara kika in här under all stress. 3 inlämningar och ett prov som ska in imorrn. Så har nu druckit kaffe och ska vara uppe inatt.
Idag så har jag i princip bara pluggat men tog en paus och städade och tvättade också. Nu på kvällen så var jag även iväg till jobbet och hade möte med min chef som gick riktigt bra och jag är så taggad på allt och mitt humör höjdes så mycket och gav mig energi!

Likes

Comments

Hej på er!

Denna helg har faktiskt varit riktigt jobbig för mig, känslomässigt. Men har jobbat från onsdag till söndag så som tur är så är mitt jobb så stressigt att man inte riktigt hinner tänka så mycket.

Men nu ligger jag här hemma och ska strax ta mig en dusch innan jag ska sova och försöka ta nya tag för en ny vecka!

Likes

Comments

Imorse var jag uppe tidigt och var i skolan vid 8 redan. Har precis haft utvecklingssamtal och jag känner mig lite mer lugn nu med hur allt ligger till, så det var skönt!
Väntar nu på Vendela och Sofie, sen ska vi gå och äta. Sen är det dags för den enda lektionen för idag innan det blir möte inför studenten och sen ska jag åka till Borlänge och jobba ikväll!


Lite gott som mamma köpte till mig imorse

Likes

Comments

Idag har jag varit riktigt glad för idag känns det som att våren är påväg. Så nu är det bara att hoppas på att det fortsätter så!
Sitter och äter en glass nu med datorn i högsta hugg för att få klart lite arbeten inför denna vecka då jag jobbar onsdag-söndag!

Likes

Comments

Denna helg har varit fylld av tacos. Först i fredags och sen både igår och idag! Men vad gör det när det är så himla gott!

Nu ligger jag i sängen hemma hos Ruben och kollar på en serie medan han duschar. Vi var nyss och handlade godis och ska mysa ner oss i sängen framför en film.

Likes

Comments

Har spenderat hela kvällen i sängen med skönaste mysbyxorna på, baconchips, cola och en bra serie! Var en sån kväll jag behövde. Bara få slappna av. Men nu så är det dags för mig att sova.

Godnatt!

Likes

Comments

Vet inte vad jag ska göra men måste skriva av mig. I nästan fyra år nu har jag levt med en smärta inom mig, en smärta som än idag inte har gått bort men som aldrig heller kommer att gå bort tror jag. Det som hände mig tär på mig varje dag. Det tär på mig att jag känner såhär. Att denna smärtan fortfarande finns kvar inom mig. Än idag är jag fortfarande livrädd för att gå utanför dörren. Det är nästan fyra år sedan jag blev misshandlad men det känns som att det vore igår. Kan inte glömma rädslan, smärtan eller min skam. Eller hur ont de gjorde, att jag knappt kunde röra på mig. Skämdes så mycket över att jag hade blivit misshandlad att jag gjorde allt för att dölja det för min familj. Men efter några veckor så kunde jag inte hålla de inom mig längre. Det brast. Jag vet idag att det var inte jag som skulle skämmas. Det var dem som gjorde detta mot mig som skulle skämmas. Men än idag så lever smärtan inom mig och det känns som att dag efter dag så känner jag fortfarande smärtan i kroppen. Jag kommer aldrig glömma hur ont de gjorde i hela mig. Men det som skrämmer mig mest av allt är att jag fortfarande inte vet vilka det var som gjorde detta mot mig. Jag försöker varje dag med ett leende för att dölja detta men ibland måste man bara få prata ut.


Försöker lite varje dag och på fyra år så har jag hunnit reparera mig lite, men inte helt och hållet. Hålet som finns inom mig idag kommer alltid finnas där.

Likes

Comments

Ikväll så åkte mamma iväg och köpte kebabtallrik till mig som jag åt i sängen framför en serie. Det var sååå gott! Behövligt var det.

Likes

Comments