Header

Vi kom fram till Varna inatt och vi bor på Grand Hotel Dimyat. Vi har riktigt fin utsikt och hotellet är hur fint som helst och vi är galet nöjda än så länge. Vädret i Göteborg när vi åkte igår var ju inte så bra men här är det varmt och riktigt skönt så vi bara njuter riktigt mycket nu asså!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har precis landat i Belgrad för att om en stund ta nästa flyg till Varna i Bulgarien med Sara! Vi har redan mellanlandat i Köpenhamn innan vi kom hit med pga att det inte finna direktflyg till Bulgarien från Göteborg så då blir det flera mellanlandningar istället för att vi ska ta oss till Varna. Vi blir inte borta länge utan vi kommer hem på måndag redan, men det blir fett kul ändå. Jag har tagit med mig kameran så många bilder ska tas på resan!

Likes

Comments

I fredags åkte jag och Martina till Köpenhamn över dagen istället för att vara kvar i Göteborg och fira midsommar. Det var rätt skönt att inte behöva komma på vad man skulle göra under dagen och behöva planera. Istället planerade vi bara att vara med varandra och åka till Köpenhamn för att shoppa och dricka/äta gott! Vi hade hur kul som helst och jag hade gärna gjort om detta!

Likes

Comments

hahaha töntigaste, vem är jag ens?

Skolan är long gone nu, betygen är satta och studenten är om ynka 5 dagar nu. Nu har majoriteten av mina vänner som inte går på Hulebäck tagit studenten och jag kan inte vara mer taggad på att få lämna skolan och få börja på mitt egna liv. De sista veckorna i skolan har varit kaotiska, har pluggat som ett djur och då jag inte pluggat har jag varit med nära och kära eller varit ute och haft det lite för kul!

Så nu när allt är över ska jag dra igång med bloggandet igen som jag lovat mina söta små vänner!

Här är en bild från balen med min finaste klass

Likes

Comments