Header

Är just nu hemma hos Philip och förkrökar lite. Ska senare till Excet med Amanda och Martina. Det var riktigt länge sedan jag var med dem så det är sjukt kul att vara med dem igen!

Love you guys!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsGud vad längesen det var jag bloggade. Jag har inte orkat eller riktigt haft tid. Jag har haft en del i skolan och börjat läsa Fifty Shades Of Grey på svenska och jag är fast. Jag har dock inte hunnit läsa på en vecka då jag haft prov och inlämningar. Men eftersom jag stannade hemma från skolan idag för att vila då jag är sjuk så har jag tid för att läsa de sista 130 sidorna! Jag har även bokat biobiljetter till filmen på alla hjärtans dag. Ska se den med mamma och Fatemeh och snacka om att vi är taggade!

Planerna för idag är bara att läsa ut boken, och söka lite jobb. Är verkligen desperat efter att få ett jobb, efter studenten kan jag inte sitta arbetslös så behöver hitta ett jobb rätt så snart. Så om någon vet något ställe som söker personal så får ni gärna tipsa om det!

Likes

Comments
Sitter nu på OrangeExpress på väg till pappa. Han ska till Sälen på söndag så han ville att jag skulle åka till honom idag och vara hos honom till lördag. Eftersom jag får bilen till skolan gör det inte så mycket och det blir ett sätt för mig att vakna till lite på väg till skolan att sitta framför ratten koncentrerad!

Jag var på gymmet nyss med Fatemeh. Hon ville att vi skulle gymma tillsammans och eftersom att hon gymmar i Nordic Wellness så fixade jag en gratisvecka där så vi ska gymma tillsammans i en vecka. Inte varje dag såklart, men några dagar! Och planen för imorgon är att vi ska till Valhalla efter skolan och simma.

Likes

Comments
Ligger just nu i badet med ansiktsmask och en drink jag blandade ihop själv. Känns så galet skönt. Gymmade ju innan också så känns bra att unna sig själv lite såhär. Ska även börja läsa Fifty Shades Of Grey med. Precis innan jag mötte Rebecca i stan gick jag in på Lush och köpte mig en ansiktsmask för jag kände att jag inte skulle orka fixa ihop en själv hemma vilket jag i vanliga fall brukar göra. När vi kom hem till Emma la jag in den i kylen och när jag kom hem märkte jag att jag hade glömt den hemma hos henne så fick göra mig en egen ansiktsmask samtidigt som jag blandade ihop min drink.
Nu känner jag mig lite mer redo inför sista terminen i skolan innan studenten!

Likes

CommentsNågra skönheter i klassen

Idag är min sista dag av lovet och imorgon ska jag till skolan. Men har bara två lektioner imorgon så slutar 11:50. Hur skönt är inte det då?

Vaknade inte så tidigt idag, tänkte sova ut och vaknade för bara någon timme sedan. Men jag har nu en del planer för min dag.

•Åka till gymmet
•Träffa Rebecca och Emma en snabbis
•Ta ett varmt bad med ansiktsmask
•Fixa mig en god drink

Blir nog sjukt perfekt

Likes

Comments
Inatt blev det verkligen inte många timmars sömn med tanke på hur mycket jag sovit annars sen nyår. Amanda fyller 19 idag så var hemma hos henne igår och firade henne lite smått. Jag körde till Amanda så jag hängde inte med Amanda och alla andra kompisarna ut senare. Jag körde alla till stan då dem skulle till Park Lane som skulle ha vinterfest.

När jag släppte av dem i stan så tänkte jag att jag skulle köra till Rikard i min klass eftersom han hade huset för sig själv och hade fixat klassfest. Så jag åkte dit en snabbis och umgicks med klassen en timme ungefär och hade det skitkul där med innan jag körde hem.

Varför jag nu är vaken så tidigt är för att jag och pappa ska till Danmark över dagen och bara umgås och så! så det blir ju mysigt!

Likes

Comments

Idag vaknade jag hos pappa och tog bilen och körde till mamma. Hos mamma gjorde jag mig i ordning och åkte in mot stan där jag mötte Jasse. Jag fick en klocka av henne i julklapp, och eftersom att den var för stor hade jag med den idag så minskade vi klockan så den passade min handled bättre. Vi åkte sedan till Pinchos i Linné och åt. Vi hade jättemysigt faktiskt och vi pratade om allt!

På kvällen träffade jag först Maja en stund och sedan körde jag till Rebecca och åkte till McDonalds och så körde vi hem till Fatemeh en snabbis och åkte sedan till några kompisar och tjötade lite bara. Just nu ligger jag i sängen och pratar med Rebecca i telefon. Träffat så jäkla många idag men det har varit roligt!
Likes

Comments