Header

Jag har nu packat ihop lite saker och ska dra mig utåt strax. Ska träffa Rebecca i stan så tar vi sedan 16 bussen och åker till Emma där vi ska fixa oss och föra. Det blir skit nice! Ska försöka ta några bilder under kvällen och lägger ut dem i så fall imorgon. Nu måste jag ta på mig jackan och springa ut till bussen så jag inte blir sen, skriver mer imorgon!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har pinsamt nog aldrig riktigt lyssnat på meningen och texten i If I Were A Boy tidigare. Men jag gjorde det nu. Herregud vad jag blev känslosam när jag lyssnade på den nu. Helt sjukt vad jag kan relatera till denna låten och jag känner verkligen varenda ord som Beyonce sjunger. Helt galet vad fin och sorglig den är egentligen. Jag har ju alltid tyckt att den är sorglig men aldrig riktigt förstått så som jag gör nu.


Likes

Comments

Kom hem för ett tag sedan och just nu tittar jag på ett Glee avsnitt. Det är helt sjukt hur trött man kan vara, jag har gått som en zombie hela dagen i skolan så det är skönt att det äntligen är helg igen. Ska nog ta och vila i några timmar, kan sova en stund och sedan packa lite och fixa mig så ska jag träffa Rebecca och hennes kompisar Patricia och Emma. Vi ska äta och föra lite sedan ska vi åka till Surte på en 18-årsfest! Det blir säkert riktigt kul


Likes

Comments

Igår var jag med några kompisar från klassen i yoghurtbaren i Linné. Det var som sagt första gången jag var där och det fans verkligen massa topping och olika smaker på glassarna att välja på. Jag var verkligen bara nöjd! När vi alla ätit upp våra glassar kommer en kille som jobbar där och frågade om vi ville ha en glass att dela på och vi tackade såklart inte nej. Och den var verkligen jättegod. Så det blev en del där att äta och jag var bara glad och nöjd!På bilden nedan är det glassen vi fick från personalen

Likes

Comments

Denna dagen har varit så galet lång verkligen. Men imorgon är det ingen skola, utan ska bara på bio med klassen och våran svenskalärare. Innan filmen ska jag med några tjejer från klassen till yoghurtbaren i Linné. Har inte varit där än så har ju rätt höga förväntningar av allt jag hört om den! Efter bion åker jag hem och äter lite förmodligen och sedan ska jag till stan för att träffa Felix och åka till Lerum då vi ska träna. Blir en väldigt lugn dag. Väldigt skönt tycker jag.

Jag måste bara skriva av mig lite här
Min matte/fysiklärare har något emot mig och jag förstår verkligen inte varför. Hon har aldrig berömt mig för något utan bara lägger märke till de fel jag gör HELA tiden verkligen. Idag så kommer hon och anklagar mig för att inte skickat in en labbrapport jag faktiskt skickat in, i OKTOBER. Jag skulle fått respons på den idag så jag skulle kunna bättra mig men eftersom hon förmodligen är blind och inte kan hitta min labbrapport och min dator måste in på lagning så jag kan inte skicka in den på nytt då den inte funkar så kommer jag inte få någon respons. Blir så frustrerad. Den enda läraren jag har som är så otroligt dålig. Alla andra lärare är jättebra och lär ut på ett bra sätt. Men så är det hon. Som är raka motsatsen.

Förlåt att det blev så osammanhängade inlägg


Likes

Comments

Äntligen hemma från skolan! Även fast det varit jätte lugnt idag och jag bara gick på lektionerna efter lunch så känns det skönt att vara hemma igen. Anledningen till att jag var på lektionerna efter lunch är för att jag var hos tandläkaren och skulle fixa med min tandställning. Jag kanske kanske blir av med den om 2 månader. Precis lagom inför min födelsedag. Är SÅ taggad på att bli 18 så det finns inte!
Dagens:


Likes

Comments

Sitter nu och tittar på klassen när dem har idrott. Jag ska snacka betyg med min lärare och se vad jag har för betyg i idrott nu när halva kursen gått. Jag är lite nervös och hoppas ju på att jag har bra betyg!

Har pluggat matte nu hela veckan inför ett matteprov jag skulle ha imorgon men min lärare sa imorse att vi flyttar det till måndag. Skit skönt verkligen nu har jag längre tid på mig att plugga och prestera bättre på provet då vi fick reda på att vi skulle ha prov i fredags. Helt sjukt verkligen att säga så tätt inpå. Men nu är det sjukt skönt och kan slappna av ikväll!


Likes

Comments