Header

Varför jag och Sara åkte till Bulgarien var inte på grund av nöje utan för att vi skulle göra antagningsprovet för deras läkarprogram. Vi gjorde det och vi klarade det så vi flyttar till Varna i september! Helt jävla sjukt, kan inte riktigt förstå det men det är som det är! Lite ledsen är jag att lämna alla i Sverige, men jag kommer hem under julen och sommaren så det är bra. Mina vänner i här i Göteborg finns alltid vid min sida! och så hoppas jag att ni kommer och hälsar på era maddafakkers!

Resan var en av de bästa resor jag gjort! Jag och Sara kom varandra närmre och vi är väldigt lika så kunde inte haft en bättre vän att flytta ihop med! Vi var så sjukt spontana och gjorde det vi ville! Allt mellan att dygna och bada tillsammans i hotellet till piercings, helt sjukt var kul vi haft det. På väg hem så hade vi en heldag i Berlin så vi tänkte att istället för att spendera den i flygplatsen tog vi taxi in till stan och shoppade och eftersom jag aldrig varit i Berlin tidigare så tog sara med mig till olika ställen då hon varit där innan. Vi hade galet tur med vädret med! Ser fram emot att få dela mina universitetsår med Sara! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Under kvällen åkte jag till Liseberg med Rebecca och vi träffade Muamer, Sebbe och Fatemeh där och hängde med dem. Har inte varit där för att roa mig på två år så det kändes konstigt att inte vara där för att jobba!

På väg ut från Liseberg gick vi förbi Tyrolen och såg att dem visade EM-finalen så vi passade på att gå dit och titta på de sista 10 minuterna av förlängningen och straffarna! sjukt go stämning där!

Likes

Comments

Vi kom fram till Varna inatt och vi bor på Grand Hotel Dimyat. Vi har riktigt fin utsikt och hotellet är hur fint som helst och vi är galet nöjda än så länge. Vädret i Göteborg när vi åkte igår var ju inte så bra men här är det varmt och riktigt skönt så vi bara njuter riktigt mycket nu asså!

Likes

Comments

Har precis landat i Belgrad för att om en stund ta nästa flyg till Varna i Bulgarien med Sara! Vi har redan mellanlandat i Köpenhamn innan vi kom hit med pga att det inte finna direktflyg till Bulgarien från Göteborg så då blir det flera mellanlandningar istället för att vi ska ta oss till Varna. Vi blir inte borta länge utan vi kommer hem på måndag redan, men det blir fett kul ändå. Jag har tagit med mig kameran så många bilder ska tas på resan!

Likes

Comments

I fredags åkte jag och Martina till Köpenhamn över dagen istället för att vara kvar i Göteborg och fira midsommar. Det var rätt skönt att inte behöva komma på vad man skulle göra under dagen och behöva planera. Istället planerade vi bara att vara med varandra och åka till Köpenhamn för att shoppa och dricka/äta gott! Vi hade hur kul som helst och jag hade gärna gjort om detta!

Likes

Comments

hahaha töntigaste, vem är jag ens?

Skolan är long gone nu, betygen är satta och studenten är om ynka 5 dagar nu. Nu har majoriteten av mina vänner som inte går på Hulebäck tagit studenten och jag kan inte vara mer taggad på att få lämna skolan och få börja på mitt egna liv. De sista veckorna i skolan har varit kaotiska, har pluggat som ett djur och då jag inte pluggat har jag varit med nära och kära eller varit ute och haft det lite för kul!

Så nu när allt är över ska jag dra igång med bloggandet igen som jag lovat mina söta små vänner!

Här är en bild från balen med min finaste klass

Likes

Comments

Igår var då min födelsedag och det började med skola sorgligt nog. Var i skolan fram till 4 och sen vara det hurry hurry. Fixade lite plockmat som jag käkade hemma med kompisarna och vi pratade en massa och umgicks. Sedan började vi föra med lite musik och massa skratt.

Planen var att dra till Park Lanes vårfest men det var sånt kaos så vi valde att dra någon annanstans för det var sånt tryck. Så vi mötte upp några killar från klassen och gick till excet istället. Riktigt segt var det där fram till typ 1 för att dem hade halva stället avstängt. Men efter 1 öppnade dem en till bar och ett till dansgolv och då blev det mer fart på stället!

Likes

Comments

Haha, det är nästan sorgligt hur kass jag är på att blogga. Men men!

Det är nu måndag, vilket betyder ny vecka. Och denna veckan känns hoppfull trots all tid jag kommer behöva lägga på plugg. Veckan är bara 4 dagar innan vi går på lov. Och lovet invigs på bästa sätt, med min födelsedag!

Helgen som var nu var rätt skön. Lördagsförmiddagen tillbringades med att skriva högskoleprovet. På kvällen blev det en spontan utgång med Martina. Trots att det regnade riktigt mycket och det var kallt och att vi spenderade 1 timme av kvällen på att köa hade vi ändå riktigt kul! Det värsta var väl att det blev sommartid så helt plötsligt var klockan tre och sista bussen mot gråbo gick så slutade med att jag fick åka hem till mamma med martina istället. Igår hade jag riktigt äcklig söndagsångest men tog det lugnt hela dagen med en kompis!

Likes

Comments