Efter en lång och händelserik dag har jag hamnat i soffan med min två favoritgrabbar, Jacob och Lucifer!
Allt började bra, men tog en vändning efter mitt lunchpass på Storan. När jag kommer hem beter sig våran katt Lucifer mycket underligt och vi misstänker att något är fel. Vi märker då att han har lyckats välta ut det flytande tvättmedlet och fått i sig en hel del av det.
Jag börja ringa veterinärer och får rådet att åka till Valla djursjukhus. Jacob och jag sätter oss i bilen och är på väg dit när i all panik rensar tankarna och kommer på att jag börjar jobba igen vid 17 så jag hoppar av på stan mesans Jacob och Lucifer åker till djursjukhuset.
Veterinären har sagt att Lucifer antagligen kommer bli bra efter lite rensning av magen med grädde och specialfoder men att det finns en risk att han har fått frätskador på insidan av magen och tarm, så vi ska vänta och se hur han mår i dagarna framöver!

När Jacob och Lucifer var på djursjukhuset var jag på jobbet och slet!
Det som till en början såg ut att bli en fantastisk arbetsdag tog en 360 vändning vid andra sittningen och jag kände bara att allt var emot mig!
Det är underligt hur en enda gäst kan vara så nära på att förstöra hela ens dag! Men jag kämpade på och fick till och med hen att lämna restaurangen med att vara nöjd och med en dricks som var bra! När man vinner över de gästerna då kan man känna sig nöjd men något iaf!
Imorgon är det nya tag med en lunchservic och sen kväll på det!
Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det snart en av mina favorit högtider! halloween!

Som vanligt så har jag inget planerat men det brukar oftast bli någon fest eller dylikt till slut. Nu så börjar jag och samla inspo till min makeup! Förra året var jag en infekterad zombie, hade massa äckliga sår över halva ansiktet och halsen och året innan det målade jag mig helt blå och var en smurf! I år är jag sugen på att göra någon sorts döskalle har inte bestämt om jag ska göra hela ansiktet eller halva och ibland är jag inne på att göra något med clownsmikning också! Än så länge börjar jag med att samla bilder och kolla olika videos för inspiration.

Här är några av mina favoriter i år!

Likes

Comments

Jag och min sambo Jacob har precis flyttat in i en ny lägenhet, så jag sitter och kollar lite inspo till hur vi ska inreda nu.

Jag försöker hitta små och lätta medel att förändra i en hyreslägenhet eftersom vi inte kanske får eller kan göra alla förändringar som vi vill. Om jag fick bestämma så skulle det bli totalrenovering av lägenheten hehe, köksluckorna är fruktansvärda och badrummet är inte från det här århundradet om man säger så. Som tur är har vi fått målat alla rum och efter lite övertalning hos hyresvärden så fick vi bestämma en annan färg än vit i vardagsrummet och det blev så fint! Vi valde en grå färg som jag tycker passar vår stil så himla bra! Vi försöker att blanda moderna inredningsdetaljer men personliga saker och framförallt personlig konst. Vi har nära vänner som är konstnärer och Jacob målar och ritar mycket själv, så hemma hos oss hittar man ofta Jacobs egna alster eller våra närmsta vänners.

Nu håller jag och ska försöka hitta någon rolig dekorplast till badrummet så jag blir av med den laxrosa borden, just nu lutar det åt att jag ska ha svart som är en griffelyta på så man kan skriva så meddelanden eller göra en liten skiss.

Sen hoppas jag att jag snart hittar mitt perfekta matbord som jag ska ha i vardagsrummet, Våran nära vän Adrian ska få gå loss på bordsskivan hade jag tänkt och få göra vilket motiv han vill som en härlig kontrast till mina svarta stolar och min fjäderlampa från eos! Hoppas verkligen att vi kan bo in oss här nu! För nu är jag trött på att flytta....

Puss!

Älskar små drinkbord!

Likes

Comments

Hejsan!

Nu ligger jag i soffan och känner mig så där härligt uppfylld. Uppfyllda av mat, alkohol och ännu en fantastisk restaurangupplevelse.

För er som inte känner mig så äter, dricker, andas och lever jag för restaurang. Jag jobbar på restaurang och planerar att göra det så länge jag tycker det är kul och orkar, men min stora samling i livet är just restaurangupplevelser. Jag samlar på de och jag håller de nära mitt hjärta! och ikväll har jag varit med om ännu en upplevelse som jag håller varmt om hjärtat!

Ikväll på TAKET i Linköping fick jag den där varma känslan att just då och där är allt i livet 100%. När jag fick min utsökta drink, min perfekt tillagade hamburgare, den avslappnade servicen och det fantastiska sällskapet då kan världen runt om mig gå under utan att jag märker det!

Jag kanske inte är helt opartiskt när jag själv jobbar en trapp ner och känner alla som jobbar där men grejen är den att jag vet hur hårt grabbarna i baren har jobbat. Jag et hur mycket de har pluggat på drinkar och hur mycket tid de har lagt ner på att verkligen skapa den miljön, den avslappande "alla är välkomna" känslan, hur mycket blod, svett och tårar som har satsat och att se slutprodukten vara precis det de och jag hade förväntat mig! Ni är underbara och ingen kan jobba lika hårt för en vision som ni! HUNGER, TÖRTS OCH KÄRLEK!

Det är precis det jag känner för TAKET.

KÄRLEK!

Foto: Vendela Philipsson 

Likes

Comments

Halloj! 

Suttit och funderat vad som skulle kunna vara mitt första inlägg, ville att det skulle va nåt som representerar mig. Kom fram till att det bästa var att det skulle handla om smink!

Smink eller Makeup som jag tycker låter lite mindre banalt, är min största hobby just nu! Älskar det verkligen! Halva mitt liv kretsar kring det. Många undrar ofta hur jag kan tycka att något så ytligt är så himla intressant. Jag ser inte på smink som ett sätt att förbättra mig själv utan mer som en kreativ process. Självklart tycker jag inte att mitt vardagliga "​gå till jobbet sminkning​" är något kreativt men att skapa olika kombinationer med färg och form.  

Jag ser det mer som en konstform och det låter ju sjukt pretentiöst men varför ska det vara skillnad på att måla en tavla och måla ett ansikte? Jag planerar lika mycket som någon som ska måla en tavla, jag kollar ut färger väljer olika kombinationer, kommer på idéer och gör skisser. Många tror bara att det handlar om att man vill se bra ut och att man inte är nöjd med sitt naturliga utseende. För mig handlar det om att skapa och att hitta nya idéer och att var kreativ! 

Puss! 

Likes

Comments