​Hej på er ! Igår vart det inget mer inlägg då det blev en spontan utgång med mina tjejer. Linn och Elvira kom till mig runt halv 8 och vi fixade oss och drack lite vin innan vi sen mötte upp vilma och linda och fick skjuts till krogen. Egentligen brukar vi inte gå ut på fredagar men just igår var regimen där och var djs och det var faktiskt bra med folk för att vara en fredag, så lyckad kväll vart det iallafall. Imorse vaknade jag runt 11 och har nu dom 2 timmarna som gått hunnit tvätta bort gårdagens smink då jag somnade direkt inatt när jag kom hem , har även hunnit få i mig lite käk då jag börjar jobba klockan 17 idag, skulle inte jobbat men en kollega behövde åka så jag tar över, och för er som vill veta så jobbar jag på sushi Yama. Kvällens planer består av att packa då jag och <3 nämner inget namn ännu då vi fortfarande "dejtar" åker till Stockholm imorgon för att bo på hotell och sen på måndagen shoppa lite.  Vi kommer bo på Radisson blu royal viking hotel. 

Så mer uppdatering ikväll om min packning och även imorgon från mobilen då jag skippar att ta med datorn. 


Kram

Likes

Comments

Hello allesammans! Detta är kanske min 6e blogg och vad ska man säga haha ... byter konstant förmodligen för att jag aldrig riktigt fått intresset för att hålla liv i en blogg , men nu gör jag ett försök till. Har egentligen inte så jätte mycket att berätta nu såhär första inlägget så tänkte mer att ni nu får en chans att lära känna mig utifrån lite frågor. Så nu kör vi!


3 bästa/sämsta egenskaperna hos mig? Dom 3 bästa egenskaperna hos mig är nog att jag är omtänksam , förstående och rolig. Dom 3 sämsta är nog att jag är väldigt stressad av mig , jag har ganska dåligt tålamod och är väldigt känslig.

Favvo mat? Här skulle jag nog säga tacos faktiskt , det går alltid hem och man kan även göra så mycket mer istället för den vanliga klassiska tacosen med köttfärs osv.

Vad skulle jag aldrig göra? Utsätta mig för någon typ självklar fara , om ni förstår vad jag menar. Något som man kan göra men som man samtidigt vet kan vara farligt.

Vad är det bästa jag vet? Det bästa jag vet är att umgås med alla jag tycker om, det gör mig hel.

Hur ser min familj ut? Min familj består av min mamma och min pappa.

Ålder? 18 , blir 19 i juli.

Vad ser jag mest fram emot under detta år? Guuuud att ta studenten , börja jobba , ha en underbar sommar och ett lika bra fortsatt år med kärlek , vänner , familj , resor osv.

När blir jag riktigt arg och ledsen? Ska jag vara helt ärlig så lite av varje haha.. men jag är verkligen en sån sjukt känslig person och när jobbiga saker händer så blir det katastrof för mig och jag har ofta väldigt svårt att ta mig ur en ledsen period då jag överanalyserar precis allt och ja som sagt är väldigt känslig.

Sådär detta var lite frågor och svar om mig så hoppas jag att ni fått en liten inblick om vem jag är haha , såklart kommer ni få veta massor om mig längre fram.


Likes

Comments