Allmänt, Skönhet, Tips

En sak jag tipsar om att införskaffa är någon typ av ansiktsmist! Vare sig det är en primer, setting spray eller bara en "vatten-mist". Superskönt att ha med sig on the go, på jobbet eller hemma för att fräscha upp ansiktet och sminket lite. Rekommenderar verkligen detta för de som sminkar sig, efter ett tag kanske man känner att sminket man tog på sig för ett antal timmar sen inte ser så nice ut, då mina vänner är en mist perfekt! Spraya några sprut i ansiktet, ta foundation borsten och ''blanda'' in den ansiktet.

Jag använder mig av två olika mistar, en som jag har ovanpå sminket för att sätta allt, en så kallad Setting spray av Urban Decay (Urban Decay). Sedan använder jag också en ''Vatten-mist'' (Avène) som jag har i en resestorlek för att kunna slänga ner i väskan när jag ska till jobbet eller ut på krogen. Den misten fräschar alltså bara upp ansiktet och gör inte så att sminket håller längre.

Likes

Comments

Lite bilder från i onsdags när jag och några tjejkompisar tog en välförtjänt AW. Vi hamnade som vanligt på Vau De Ville där vi tog några glas, snackade, skrattade och snackade lite till. Uppskattat <3

Likes

Comments

Både Angelica & jag började jobba rätt sent idag så vi passade på att köra en spontan brunch innan (blev typ lunch för vi båda var vrålhungriga haha). Klang blev det. Supermysigt ställe med riktig god mat. Jag körde på en avokadosallad, cappuccino & ett glas lemonad. Samt en American Pancakes tallrik som vi delade på. Mums.


Fördelen när man jobbar vägg i vägg med bästis och hinner ses mer, love it.

Likes

Comments