Just nu vill jag ha mustiga och mörka toner. En soffa i mörk sammet, mörk fiskbensparkett och mörka kulörer. Och när passar det bättre än nu såhär i hösttider när mörkret kryper allt tätare omkring. 

// Lovisa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsBeskriv Ebba med tre ord: Glad, målmedveten och spontan

Vem är Ebba? Ebba är en helt fantastisk tjej som engagerar sig. Det kvittar om det gäller skola, jobb eller vänner: hon ger alltid 110%. Hon har ett stort intresse för mode och inredning och det finns inte en enda app mellan från allt mellan Tumblr och Pinterest som hon inte har. Hon älskar också att träna, resa och dricka vin kombinerat med god mat. Allt det där som ger livet det lilla extra helt enkelt.

Vad kommer hon ge bloggen? Hon kommer på grund av sitt engagemang alltid ge sitt allt. Hon kommer att dela med sig av sina tankar angående saker och ting. Om sina tankar angående mode och kanske till och med lite träningstips. Helt enkelt: det mesta mellan himmel och jord som hon vill dela med sig av. Jag är helt säker på att Ebba kommer att inspirera dig inom det mesta.

// Lovisa

Likes

Comments


Beskriv Lovisa med tre ord: Positiv, utåtriktad och driven!

Vem är Lovisa? Lovisa är världens gladaste person som alltid sprider lycka med sitt leende. Hon är den mest positiva person jag någonsin träffat och jag beundrar henne för hennes sociala förmåga. Hon kan prata med vem som helst och om vad som helst. Helst pratar hon om inredning, mode, träning, resor, vin och mat, som är hennes största intressenten tillsammans med att umgås med sina kompisar. Lovisa inspirerar hela tiden med sina kläder, bilder, mat och quotes, både på såväl sociala medier (främst instagram, tumblr och pinterest) och i vardagen.

Vad kommer Lovisa tillföra till bloggen? Lovisa är duktig på att både skriva, fota och inspirera och kommer därför tillföra väldigt mycket hit. Hon är driven och ambitiös och det kommer bidra till att bloggen upprätthåller en bra standard med mycket bilder, inlägg och inspiration! Det finns inte mycket som kan hindra en att le när man är med Lovisa och därför tror jag även att hon kommer bidra till mycket lycka även till er. Hon kommer att skriva om allt från inredningstrender till hur man bidrar till bättre välmående och hennes vardag, vilket alltid är väldigt intressant.

//Ebba

Likes

Comments