Ny blogg så nu kan ni följa mig där istället! rosannaholm.myshowroom.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Förlåt för jag lovat att börja blogga igen men inte gjort de. Men jag lovar det kommer, ni gör mig glada genom att bara hitta in här!
Jag väntar nämligen in ett tillfällen för att börja igen så det blir en ny start för bloggen och en ny start i livet, Kanske tar mellan 1-3 månader inte mer hoppas jag!
Förklara mera sen.

Just nu har jag fått jobba väldigt mycket vilket som är kul, Då kan jag spara pengar( var dålig på de föra månaden köpte en för dyr förskotts present till Erik hehe) lönen som kommer nu alltså den 27 blir bra så då kan jag lägga undan en del. Jag har lagt undan ett par tusen minst varje månad sen jag börja jobba extra men fick ju min första lön i Augusti så har inte jobba så länge än.
Jag bjuder på några blandade bilder ifrån den här tiden jag inte bloggat på!
Likes

Comments

Idag är det en vecka sen jag tog en blogg paus och det känns super konstigt att inte blogga. Jag har bloggat i över 4år. Jag vill skriva även om jag alltid stavar fel och skriver dåligt. Vill ta bilder och lägga ut.
Jag trivs med det men jag orkar inte alltid blogga när jag jobbat för då vill jag vila, gosa med min pojkvän eller bara få sova.

Så jag kommer starta en blogg inom kort, Den kommer vara som alltid(nästan) men kommer skita i alla slarviga mobil inlägg och istället försöka göra 1/2 per dag med bra bilder och så.
Låter det bra? Får se om jag håller det! Hoppas.
Ska leta på någon bra portal att blogga på, Som känns stillren och enkel.

Hoppas ni haft en bra vecka. Det har jag haft, Utom en sak så har min vecka vart toppen, speciellt igår och idag. Vi hörs om någon dag eller så! Tusen kramar!!!!

Likes

Comments

Jag tar en blogg paus. Jag har haft mycket jobb på sista tiden som tröttat ut mig fast än att jag trivs med det jag jobbar med, skolan ligger och väntar och betygen behövs fixas, mer tid för mina fina vänner behövs också. Jag har mycket tankar och funderingar om framtiden, Jag är inte orolig för framtiden utan jag tror på mig själv. Jag måste bara bestämma mig vad jag ska satsa på.

Jag älskar att blogga så kommer självklart fortsätta med det men inte just nu, Kul att kunna gå och kolla tillbaka vad jag gjort. Jag har haft många bloggar innan denna men dom flesta har jag lösenords skyddat! Så kommer det nog även bli med denna så öppnar jag en ny i framtiden. Om nån månad eller så, Jag måste bara få saker att falla på plats och göra mig själv lite stackare!

Men jag skriver här, på facebook och insta när jag öppnat en ny blogg! Ha det så bra så länge underbara ni och tack för ni kikat in här!

Likes

Comments
Jag är dålig på att visa er vad jag köper. Men dom här byxorna köpte jag för två veckor den på gina för bara 299kr och jag tycker dom är super sköna!

Förlåt för bilden är upp och ner men det fick inte att vrida på den.

Likes

CommentsHej! Jag är hemma nu sovit hos Erik sen i måndags plus att jag sovit där dom senaste veckorna pågrund av jobb.

Men idag hämtade mamma mig för ca en timme sen vi köpte en mat ifrån pizzan till mig som jag åt direkt när jag kom innanför dörren. Nu ligger jag i ett varmt bad och har inte enda plan för denna Fredag.

Likes

Comments


Hallå bebes! Eller kanske godmorgon! Bilderna i inlägget är nytagna! Nu ska jag pallra mig till jobbet sista gången för denna vecka! Ha en fin fredag hörni!

Likes

Comments

En halv bild kan ni få sen fan går gränsen.

Hejhej på er! Jag ska strax gå till jobbet men ville bara göra ett inlägg snabbt så ni vet att jag lever. Jobbar inte så många timmar idag heller så vi hörs ju strax efter jag kommit hem eller så. Ha en fin Torsdag. Kramkram!

Likes

Comments

Förut var jag i mot effekter på bilder men nu använder jag det mycket.

Jag börja jobba som timvikarie 28dagar efter min 18års dag och sen dess har jag jobbat lite då och då.

Av pengarna jag tjänar försöker jag spara så mycket som möjligt men även leva bra och försöka handla det jag vill ha. Vilket har funkat bra dom två första lönerna jag fått. Måste bara lägga mindre pengar på godis ovs och mer på kläder som håller länge och somjag behöver.

Jag är ingen skol tjej och har latat mig två år i skolan men på Måndag ska jag försöka ta tag i allt och satsa mot någon utbildning till hösten, Men det är faktiskt två utbildningar jag är sugen på så lär ju faktiskt bestämma mig.

Erik är min livs bästa vän, Han känner mig så bra. Om det kommer den dagen vi går skilda vägar som pojk/flickvän så hoppas jag vi kommer vara vänner.

Sånna är fejk sidor som skapar rasism är det värsta jag vet, Det står alla invandrare får 50% på körkortet endå har inte många av dom körkort eller tex alla invandrare får 40 000kr i bidrag varje månad, Varför bor dom då ofta i lite fulare områden?! Så oklokt och inte sant för 5 öre. Jag vet iallafall ingen invandrare som fått det och jag har en del runt mig, kanske jag missat något?:)

Jag har inte gått klart 9an. Vilket jag ångrar idag men det vart inte mitt eget val utan jag blev sjukskriven.

Jag älskar verkligen att bada i pooler, badkar, sjö, hav ja över allt!

Jag ska ha barn innan jag är 23år, Erik vill dock ha barn mycket senare men jag får väl hitta nån annan om han inte ändrar sig. Skämt och sido.

Likes

Comments

Hejhej! Efter flera veckor bloggar jag ifrån datorn! jobbade som sagt några timmar idag och det kändes bra. Gick direkt till min pojkvän efter och nu har vi nyss ätit mat ifrån pizzan, Gott men jag kommer bli fattig snart.Jobbar ju imorgon igen och även på Fredag( som jag skrev) Blev erbjuden en till liten tid idag fast den är längre fram i månaden men det känns kul! Jag är så tacksam för den här möjligheten!

Likes

Comments