Detta var min tappra vän, Calle, min knight in shining armor.

Saknaden för denna häst är galen, vi kämpade genom blod, svett, tårar och terräng. Tack vara denna häst förstod jag kärleken till detta fantastiska djur, jag förstod vad folk menade när dem berättade hur deras djur var ett barn, en i familjen.

Jag fäller ofta tårar i ren saknad efter denna häst, men om det var något denna modiga herre lärde mig var det att vara stark, satt hur högt hindret än är går det att ta sig över.

Och jag har börjat inse att alla minnen inte längre gör ont. Alla minnen påminner mig hur mycket det finns att lära. Denna hästen lärde mig att allt man förlorar är inte förgäves. Jag hade hoppats på att vi skulle få många fler fina år tillsammans, men de åren du gav mig är värt allt guld i världen.

Och även om jag fäller en tår när jag sitter och skriver denna texten vet jag att han är kung där han är nu och att han springer på ängar utan smärta med sina kompisar.

Tack för de två åren du gav mig, Ausbo Caligula

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

idag tränade vi lätt C: 2 program. Han sätter halterna helt klockrent även igångsättningen efteråt. Men det saknas fortfarande mycket muskler i både rygg och bakben, men med lite träning kommer han även lyckas sätta dem perfekt ! :)

Likes

Comments

​Idag kombinerade vi kondition, lydnad och smidighet. Han var väldigt osäker och ostabil i början i skritt och i början när vi övergick till trav.  Men efter ett antal försök så rätade han upp sig och ridvägen blev rakare och stegen stadigare. 

Likes

Comments