Vi vet inte om Elton kan se , 1 års väntetid

Något som varit jobbigt under en längre tid är att vi inte får någon riktig kontakt med Elton och han följer inte riktigt med blicken. Vi har varit osäkra på om han ens ser något eller nästan är blind. Det är extremt jobbigt att inte veta. Första var vi osäkra på om Elton ens hörde men det vet vi till 100% nu att han gör. Synen däremot är vi inte säkra på hur mycket han ser. Vi har däremot senaste tiden tyckt att han blivit lite stabilare i blicken och att det känns som han reagerar på ljus.

Vi fick tjata på vår läkare om att skicka en remiss till ögonläkare, så i januari skickades det äntligen iväg. Någon vecka senare fick vi hem ett brev om att remissen hade kommit till dem men att det var 9-12 månaders väntetid. När de brevet kom tänkte jag bara, herregud! ska jag vänta 1 år för att få veta om mitt barn ser eller inte?!

På senaste besöket på BVC så bad jag läkaren där att skicka en remiss till Capio istället för Sahlgrenska. För ärligt talat tycker jag inte det är okej att behöva vänta 1 år. Så idag fick jag en kallelse till Capio med en tid i juni. Snacka om att det gick snabbare. Sen vet jag inte hur mycket svar de kommer att kunna ge men lite svar hoppas jag man får.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Åhh Finisen!! följ gärna min blogg finis om du känner för det, hade gjort mig otroligt glad!! Kram på deeej
nouw.com/sarafogelström
Sweetpeanutbunny
Sweetpeanutbunny,
Men kan du inte åberopa vårdgarantin som är max tre månader? Du kan ju iofs hamna var som i landet men det kanske är ett liten pris att betala med tanke på allt ♡ hoppas det löser sig!
nouw.com/sweetpeanutbunny
Sivervalls
Sivervalls,
Det låter ju inte klokt att f behöva få vänta 1 år.. Tur du fick tid snabbare på annat ställe. Man vill ju veta så fort som möjligt. Hoppas att allt går bra ♥️
nouw.com/sivervalls