Vi har gift oss!

Igår var det dags för dagen jag länge längtat efter. Att jag ska få gifta mig med mannen i mitt liv och min allra bästa vän. Det hade inte kunnat bli bättre och allt kändes så bra.


Vi började med att checka in i Penthousesviten på hotel Avalon. Vi åt en god lunch på rummet och började fixa oss. Jag är inte tjejen som gillar för mycket smink eller för piffat hår. Jag är heller inte duktig på sådant men valde att fixa både smink och hår på mig själv. Det är lite risky men det blev bra ändå. Jag kände mig i alla fall bekväm och det är viktigast.

Rådhuset

Kl 15:25 hade vi tid i rådhuset för vigsel och i dessa tider får man inte ha med sig för mycket folk. Så Elton och våra föräldrar var med oss. Vi passade på att ta lite bilder innan då vi var lite tidiga. Vi fick även vår vigsel lite tidigare så vi blev klara snabbare. När man gifter sig i rådhuset kan man välja mellan en lång och en kort ceremoni. Den långa är drygt 3 minuter lång och den korta 50 sekunder. Vi tog den långa eftersom den korta är extremt kort.

När vi var klara gick vi tillbaka till hotellet för att dricka champagne och äta snacks/chark. Blev självklart alkoholfritt för mig och åt inte av charken.

Bröllopsfesten

Kl 18 började vår bröllopsfest som vi hade på Hard rock café. Vi valde att ha det på ett lite annorlunda ställe då vi inte vill ha det typiska bröllopet. Det blev väldigt bra och vi hade pyntat men även fått hjälp av den fantastiska personalen. Vi började med välkomstbubbel och minglade runt innan det var dags för mat. Själv tycker jag kvällen flöt på väldigt bra, vi hade lite lekar, spelade shuffleboard och blev överraskade med sång av gäster. Vi höll det lagom litet och var 25 vuxna totalt. Kan säga att det var riktigt skönt att vara gravid och nykter då jag idag mådde bra när vi vaknade upp. Dock blev det inte många timmars sömn. Vi fick hjälp att bära bröllopspresenter av två vänner och de stannade kvar en stund i sviten då det stod en flaska champagne från personalen på hotellet när vi kom upp. Sen vaknade vi rätt tidigt på morgonen efter någon enstaka timmes sömn.

Jag är så tacksam för denna fina dag men fin familj och några få vänner med. Har varit så trevligt och vi har fått så fina gåvor.

Är så svårt att få till en bra bild på ringarna. Men här är våra ringar. Jag har fått sätta min vigselring innerst då den är lite stor. Vi vill inte förminska den när jag är gravid.

En bild från när vi pyntat lite i fredags. Efter detta pyntades det lite mer med levande ljus, ballonger osv. Jag tappade bort min mobil nästan ett dygn så hade ingen mobil under festen och kunde inte ta några bilder.

#bestofnouw

  • Kärlek

Gillar

Kommentarer

Nadia
,

Stort grattis fina ni ! 🌹❤️🎉

lyckaocholycka
lyckaocholycka,

Så fina ni var. Waooo jag viste inte att det fanns en 50 sec och 3min långa vigslar 😄 jag vet om en lång och den varade i minst 30min 😊 hoppas ni hade det trevligt iallafall 🤩

nouw.com/lyckaocholycka