Vi har fått beslut om omvårdnadsbidraget

Innehåller affiliate-länkar

Som några av er vet så fick vi för någon vecka sedan ett förslag på beslut för omvårdnadsbidrag. Där stod det att förslaget var 1/4 vilket är det lägsta man kan få (förutom avslag). Jag var inte nöjd med detta så jag fixade ett nytt och mycket bättre läkarintyg. Trodde därför vi skulle lyckas höja till 1/2 bidrag. Men igår kom beslutet och vi fick 1/4 bidrag. Jag vet inte om det är värt att överklaga för beslutet gäller bara fram till april nästa år. Det är svårt att få högre när barnen är så små och redan har mycket behov.


Här är en del av underlaget för beslutet:

Jag förstår att barn behöver hjälp i hans ålder, men de behöver inte att maten ska anpassa med konsistens då det annars kan läcka ner i lungorna och orsaka t.ex lunginflammation. De ska inte ha munmotorik innan varje måltid som blir cirka 40 minuter per dag och barn i hans ålder kan dricka själva, äta själva med sked t.ex Elton kan inte ens lyfta upp en flaska. Så detta är något som stör mig rätt mycket. Jag tycker det är tufft att de anser att det är normalt det vi gör vilket det inte är.

Maten är ju bara en liten del av allt vi behöver göra för Elton. Men jaja vi får hoppas på bättre beslut nästa gång vi söker för nästa år!

I helgen fick jag med min gamla vågtång från mamma och pappa som jag hade när jag var yngre. Älskade att våga mitt hår, så igår valde jag att testa den. Lite roligt att göra något med håret då jag aldrig fixar mitt hår. Knappt att jag borstar det. Passade även på att testa lite klänningar jag har köpt nyligen.

Den gula klänningen hittar ni HÄR! och den Rosa/blommiga hittar ni HÄR!

Gillar

Kommentarer