Vi har bokat resa

När Elton låg i magen så hade jag en tanke/dröm om att eventuellt åka till Thailand när han var ett par månader. Dock var det inget som vi kunnat göra med tanke på Eltons sjukdom och alla hans kramper. Det är först nu vi känner att det är stabilt och faktiskt vill resa. Så i Maj har vi bokat en resa till Mallorca. Längtar så mycket men det är med lite skräckblandad förtjusning. Vi valde att boka i Maj då vi inte vill ha det för varmt, känns jobbigt att resa när det är alldeles för varmt. Vi har valt att boka resa till Alcúdia då vi tycker det är barnvänligt och vården känns trygg i Spanien.

Något som jag tycker är jobbigt är valet av vagn. Vi hade tänkt köpa en resevagn så man kan ha den fram till flyget. Men då vill vi gärna ha en vändbar resevagn och det är lite begränsat. Plus att de nya reglerna med mått och vikt gör att det knappt finns någon resevagn som går att ha på planet. Har endast hittat en och den är lite mer som en sulky och de kan inte Elton sitta i. Samt de vanliga babyzen yoyo är inte tillåtna längre.

Så jag håller på fram och tillbaka med kontakt med Ving för att se hur vi ska göra. Det blir tungt att bära runt på Elton på flygplatsen från att vi har checkat in. Och tyvärr kan han inte sitta i sådana vagnar som finns att låna på flygplatsen heller då han är så svag i kroppen. Så jag hoppas detta löser sig.

Något som är säkert är att vi längtar och det ska bli skönt att komma iväg på semester som familj.

Gillar

Kommentarer

aaphoto
aaphoto,
å vad spännande 😃
nouw.com/aaphoto