Våran jul

Nu har det varit tyst här ett par dagar. Vi har haft fullt upp under julen så datorn och mobilen har inte fått så mycket tid vilket varit väldigt skönt. Julen har känts väldigt annorlunda då sedan förra julen är det tyvärr två i vår närhet som inte finns hos oss mer. Tankarna har gått lite extra åt dem under julen. Sen har det varit lite upp och ner med känslorna för Elton. Förra julen krampade han massor men även matades med sond och var inte riktigt med. Han kändes väldigt tom och det var inte så mycket kontakt. Denna julen har varit härlig då Elton skrattat massor och även suttit med vid bordet när vi ätit.

Jag är så glad att vi har Elton här och får fira jul med honom på hans nivå. Men ibland blir det lite jobbigt när man ser massa barn på instagram i Eltons ålder som blir exalterade av alla paket, får träffa tomten och prata med honom. Det är jobbigt när man inte får samma reaktion från sitt barn. Det är därför delade känslor för jag är samtidigt så glad att Elton ändå mår bättre än förra julen och han är med oss.

Jag tycker det varit så roligt och mysigt när Elton först skrattade åt min morfar när han sjöng och sedan när vi var hos Toms släkt att han även skrattade åt Toms morfar när han lekte med honom. Det känns så underbart i hjärtat.

Hur har eran jul varit?


  • Elton

Gillar

Kommentarer