Våra planer för semestern

Yeey! idag går äntligen Tom på semester! Nu blir det 4 veckor tillsammans och det ska bli så skönt. Det har varit så svårt att planera sommaren då allt är som det är. Men nu när de släppt på restriktionerna om att få resa i Sverige så har vi iaf lite planer. Elton har läkarbesök den 22 juni så efter det tänkte vi åkte till Varberg eventuellt en natt innan vi drar vidare för en natt på hotell i Tylösand. Ska bli så mysigt och jag hoppas verkligen på bra väder. Det blir även första gången vi bor på hotell med Elton.

Efter Tylösand drar vi vidare ner mot landet och ska vara där ett par dagar. Min familj eller min morfar har en mysig liten gård i närheten av Åhus. Så det blir att hänga där och fixa men hoppas även på bra väder för lite strandhäng. Österlen är ju det finaste som finns och man behöver inte åka utomlands för att ha en drömmig strand.

Vi kommer spendera mest tid här hemma så det finns lite olika saker jag vill göra. T.ex åka till Gunnebo slott, Väderöarna, 4h gård, Lilla amundön, hänga vid båtstugan osv. Jag tror detta kommer bli en väldigt bra sommar!

Bjuder på lite bilder från i veckan. I söndags var det dessutom ETT år sedan vi fick nycklarna till huset

  • Vardag

Gillar

Kommentarer