Våga köpa begagnat

Nu när man är gravid så är det så mycket som ska köpas. Det är roligt att shoppa inför bebis ankomst men det läggs många tusen kronor. Dock är det ju värt det! Men jag är en person som älskar att göra fynd samt har inga problem med att köpa saker begagnat. Sen är det ju självklart vissa saker man inte vill köpa begagnat men det mesta går bra.

Jag har bland annat köpt lite kläder begagnat. Vårt skötbord, babysitter, bärsele, babygym och fler saker. Jag älskar Trolls skötbord och när jag hittade ett på blocket för cirka 700 kr så tyckte jag att det var värt att slå till då ett nytt kostar runt 3995 kr. Så det var ett klipp. Sen har jag även köpt babysitter billigt och ett bärsele för 100 kr. Tyckte det var perfekt för att se om Lilla E ens vill bli buren. Istället för att köpa ett sele för över 1000 kr och så vill han inte ens bli buren.

Här är skötbordet vi köpte.

Jag skulle rekommendera fler att köpa begagnat. Oftast är sakerna knappt använda och i väldigt fint skick. Är både bra för miljön och plånboken. Sen en fördel med att köpa begagnade kläder att mer av alla dumma kemikalier som finns i nya plagg förhoppningsvis är borta.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
håller fullständigt med. begagnat är guld värt. vi hjälper dottern att flytta idag.... inga helt nyköpta möbler. allt begagnat. men i princip i nyskick 😀. och som du säger... bebisen ska ha vältvättade kläder så att så mkt kemikalier som möjligt gårr ur och kläderna blivit mjuka och fina. ❤️
nouw.com/fibrolivet