Vaccin och uppföljning av vikt

Känns som jag bara gått och gått idag, dock skönt att röra på sig. Jag gick nämligen med Elton till BVC då jag inte vill åka buss. När vi kom fram till vårdcentralen/BVC så fick man först vänta ute bakom ett stor "plastvägg" innan det kom ut två personer med skyddskläder och visir. De kollade så man inte hade några symtom alls innan man gick in i byggnaden. Så det var skönt att det kändes så "säkert" att gå dit. För de släpper inte in någon med symtom utan de vårdas utomhus på ett avgränsat område.

Vi var ju som sagt på BVC för vaccin man får vid 18 månader och uppföljning av vikt och längd. I höstas så dalade Eltons viktkurva och vi fick träffa dietist. Sist när vi var på sjukhuset hade Elton gått upp i vikt och även idag. Så nu väger han 10.8 kg och 83 cm lång. Känns skönt att han följer sin kurva och att vi inte behöver oroa oss över hans vikt. Elton fick även sitt vaccin och det gick bra. Han reagerade lite när hon stack med nålen men inget mer än det. Han grät inte och blev inte ledsen.

Igår fixade jag nere i källaren med hjälp av Toms mamma. Vi ville bli av med alla flyttkartonger då det är lite fuktigt nere i källaren och skulle ha plastlådor istället. Lyckades även rensa och slänga mycket saker! Titta här under vad skönt det är med mer space. Nu har jag två förråd till att fixa i källaren.

Mamma och pappa kom även över snabbt igår för att lämna lite saker till mig. Bilden nedan säger väldigt mycket om hur läget är just nu.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Hannagrav
Hannagrav,
Va skönt att han följer sin kurva och skönt med en trygg plats att kliva in i med sitt barn när dem är så noga 💗
nouw.com/hannagrav