Träning för Elton

4 dagars ledighet har varit så skönt! Dessa 4 dagar har känt väldigt långa och vi har mest tagit det lugnt. Igår åkte vi till Jollyrooms showroom och outlet för att leta ny bilbarnstol till Elton. Var så skönt att det var så luftigt när vi kom dit, då vi annars inte går i affärer och shoppar. Hur gör ni i dessa tider? Shoppar ni online eller köper ni t.ex kläder och så i butik?

Idag har vi fortsatt ta det lugnt. Vi har bland annat tagit ner granen så känns skönt att städa undan lite jul. Vi har installerat Eltons nya bilbarnstol och Elton har tränat på sin matta. Så roligt att se när han gör framsteg och har mer styrka i nacken. Elton har börjat vända sig mer från rygg till mage. Dock kan han bara mot vänster och sen när han hamnat på mage kan han inte ta sig till rygg igen. Ligger han för länge på mage så brukar han dessutom spy. Så man måste hela tiden vara på sin vakt. Det är roligt när man sitter med Elton i sin famn och har han lutat lite bakåt, för då tar han verkligen i och kämpar så han kommer upp. Så det blir ett X antal "Sit-ups" per dag för honom haha.

Imorgon går jag in i vecka 33 och det är dags för jobb igen. Skönt är det iaf att man är ledig på onsdag så man får en liten "mjukstart" efter all ledighet som varit det senaste.

  • Elton

Gillar

Kommentarer