Tips att göra med sina bilder

Innehåller affiliate-länkar

Hur har er påsk varit? Jag saknar familjen extra mycket i dessa tider. Igår började vi ju renovera köket här hemma så när vi skulle äta påsklunch fick vi sitta i kaoset. Som tur var det bara jag, Tom och Elton som var här hemma. Vi får se hur lång tid allt tar med köket men nu lever vi verkligen i kaos! Jag hoppas och det kommer bli bra när vi är klara med köket. Jag försöker ta massa bilder så ni kan se sen när vi är klara.

På tal om bilder är det något jag saknar från "förr" och när man var yngre att bilder framkallades. Nu har man de i sin dator eller mobil. Det är verkligen inte samma känsla som ha bilderna och t.ex kunna bläddra i ett fotoalbum. Min mamma sa det i veckan att hon gärna ville ha lite bilder på Elton så hon eventuellt kan framkalla. Jag funderar på att göra detta då det finns så mycket fina bilder på Elton.

Jag gick in på Smartphoto och såg att det fanns så mycket roliga saker man kan göra med sina bilder. Ett måste eller snarare något jag vill göra när vi gifter oss är att beställa hem personliga etiketter och sätta på t.ex vinflaskor och dryck. Hur fint är inte det?

Ett tips är att de har 40% rabatt på sina bästsäljande produkter på hemsidan.

Jag har så mycket bilder jag skulle vilja framkalla, göra canvas av osv.

Gillar

Kommentarer