Test för Covid på julafton

God jul lite i efterhand. Hoppas ni haft en fin julafton och att ni varit lediga någon dag. För oss blev det en lugn julafton och det var så mysigt. Morgonen började dock lite annorlunda då jag fick ta ett test för covid. Jag vaknade upp med huvudvärk, nästäppa och ont i kroppen. Huvudvärken var en typisk huvudvärk jag får när jag är förkyld. Jag hade dock haft lite huvudvärk senaste dagarna då jag var på massage i måndags. Sen har jag även varit täppt i näsan men varit det rätt länge (gravidtäppa). Så för att vara på säkra sidan tog jag ett snabbtest för covid. Inte roligt att peta upp en pinne i sin egna näsa och den ska så långt bak. Som tur var så var testet negativt och jag mådde sedan bättre. Hade kanske ont för att jag sovit konstigt då jag har ont av foglossningen. Nästäppan försvann nästan direkt och huvudvärken och smärtan i kroppen var sedan bara vid bäckenet.

Vi var hemma på förmiddagen och myste, öppnade julklappar och hade det lugnt. Sen innan Kalle Anka åkte vi till Toms föräldrar och firade med dem och hans syster. Så vi var få men det blev väldigt bra.

Elton har fått fina presenter i år. Bland annat kläder, pengar, leksaker, GoTo Seat, Hoppestol och trehjuling. Igår så monterade vi hans trehjuling och vi ska göra lite mer justeringar sen kommer den nog funka bra. Ska bli roligt att gå ut på en promenad med honom i den.


Gillar

Kommentarer