Tagit graviditetstest!

Det känns så konstigt när man ska ta ett graviditetstest och man vill att det ska visa något annat än vad man är van vid. När jag var hos läkaren den 18 feb så sa hon att jag skulle ta ett nytt graviditetstest om cirka 4 veckor. Jag som känner mig själv förstår ju att jag inte kommer klara av att vänta så länge på att ta nytt test. Speciellt då jag fick min behandling mot de uteblivna missfallet 5 feb.

Annars när man tagit ett graviditetstest har man alltid önskat på att det ska visa positivt. Denna gången är det annorlunda och jag längtar istället till ett negativt test. För då är vi ett steg närmare att kunna försöka igen. För har man graviditetshormon (Hcg) i kroppen kan man inte få ägglossning. Ni som haft ett MA, hur lång tid tog det innan ni fick ett negativt test?

Jag köpte ett test förra veckan och tog det när jag kom hem. Självklart visade det positivt. Jag som verkligen ville ha ett negativt test. Jag kunde inte hålla mig så tog ett nytt idag. Detta var tyvärr med positivt. Jag vill inget hellre än att det bara ska finnas ett streck istället för två.

Nu 'är även en sådan tid då många som är beräknade runt samma tid som vi var, som går ut med sina graviditeter. Det är lite jobbigt då man blir påmind och blir lite ledsen när andra ska få det vi så gärna vill ha. Självklart är jag så glada för dem som väntar livets mirakel.

Vill ni att jag fortsätta dela med mig om hur allt går med missfallet och med våra nya försök?

Understa är dagens test!

Idag var vi en sväng på Hede fashion outlet och shoppade samt käkade lunch. Fick faktiskt med mig lite för första gången på länge. Kan visa i ett annat inlägg vad jag fick med mig idag.

Gillar

Kommentarer

Malle85
Malle85,
Åh kära du 💗 Blir så ledsen när jag läser att du gätt/går igenom ett missfall. Gjorde det själv i mars 2019. Blev dock gravid direkt efter igen. Och min son föddes i januari i år. Missfallet fick jag ca i vecka 8. Vet inte hur långt gången du var det är första gången jag läser på din blogg. Mitt sköte sig fort. Känner igen känslan av att man bara vill det ska bli negativt på stickan. Men när det är så ljust som på din sista sticka så tror jag att det snart inte kommer visa plus mer. Mitt var så e a dagen sen var det negativt bara nån dag efter. Jag håller tummarna för er. All lycka till.
nouw.com/malle85
Julia,
Beklagar verkligen 💔 vi har haft 3 missfall och nu i april ett utomkveds som ledde till akut op. Mina gravidtest har blivit negativa olika lång tid efter missfallen. I januari tog det nog ca 6 veckor, en hemsk tid när precis som du skriver allt man vill är att få ett neg. Test så man kan försöka igen ♡
Håller tummarna att allt går bra nästa gång. ♡
www.pazbyjulia.se