Stressen över förskola för Elton

Periodvis är jag en person som övertänker och stressar upp mig för saker som kommer lösa sig. Tanken har varit att Elton ska börja förskolan efter sommaren. Egentligen hade jag velat lite tidigare men det är lång kötid på förskolan vi vill att Elton ska gå på. När vi var på möte med chefen på förskolan förra året så sa hon att det ungefär är 1 års kö. Hon trodde att vi eventuellt skulle få en plats i aug/sep i år. Dock var det inget hon kunde garantera.

Jag mailade idag för att fråga hur det såg ut i kön och när hon trodde Elton skulle få plats. Jag fick då till svar att 4 barn ska börja skolan till hösten och att vi står i köplats 5. Hur typiskt?! Så nu vet vi inte om Elton kan börja efter sommaren. Chefen skulle dock höra av sig när hon vet mer då hon ska kolla med alla som står i kö om de fortfarande är intresserade och se om det är någon mer som ska sluta.

Jag håller på att kolla på alternativ och det jag vill helst är självklart att få vård av allvarligt sjukt barn i väntan på förskoleplats. Men det är ju i mina drömmar! Så vi får se hur allt går.

Jag har blivit lite vagngalen senaste tiden. Jag köpte en donkey duo när vi var gravida. Vagnen har dock mest stått i källaren men igår köpte jag ny sufflett så har varit ute och kört lite med den. Känns så konstigt när man är van med en singelvagn. Jag tycker dock bugaboo donkey är en så fin vagn.

  • Elton

Gillar

Kommentarer