Söka omvårdnadsbidrag - skriva ner alla Eltons behov.

I måndags skickade jag in vår ansökan till försäkringskassan angående omvårdnadsbidrag. Så därför sitter jag nu med ett dokument och skriver ner allt som vi gör som är relaterat till Eltons sjukdom. Det är lite jobbigt att sitta och skriva ner saker ens barn inte kan, det känns som det är ett dokument som bara fokuserar på det tuffa och negativa. Fast det är tvunget till för att kunna söka detta bidraget, men när man utan problem skrivit en A4 med punkter så är det inte lika roligt.

Jag vet att allt kommer bli tuffare längre fram när Eltons funktionsnedsättning kommer bli mer påtaglig. Det kommer synas på ett annat sätt och jag kommer tycka blickar är jobbiga. Omvårdnaden kommer bli större och huset kommer fyllas med hjälpmedel.

Det var som när vi var i Skåne och var ute och åt och en som jobbade där kom fram och sa att de hade barnstol men vi bara tackade snällt nej, Och samtidigt som man fick den frågan kändes det som en kniv i hjärtat för att man blir påmind att Elton inte kan något som andra i hans ålder kan. Sen får man ju inte glömma den kärleken han ger oss och ALL glädje varje dag. Som idag på gymmet hade jag svårt att fokusera för jag ville bara kolla på Elton för han var så söt och charmig med sina ljud!

Igår tog jag och Elton en liten sväng till stan. Det har varit så varmt det senaste så har inte gått att åka till stan utan att smälta av värmen. Jag fick lite shopping gjort samt hämtat ut ett par mediciner åt Elton. Undra hur många timmar man lägger på saker relaterat till hans medicin.

På tal om shopping så har jag köpt 3 nya träningstights. Har dock bara bild på två av dem. Träningskläder är nog de jag tycker är roligast att shoppa.

Vänster från H&M och höger från Gymshark!

Gillar

Kommentarer