Snart är köket klart

Innehåller affiliate-länkar

Nu är köket snart klart, vi ska eventuellt köpa en vinkyl och sedan bygga klart bredvid ugnen. Kom dock på nu att vi även ska måla om väggarna i köket. Kan inte riktigt bestämma vilken färg vi ska måla. Är lite inne på någon "Greige" färg. Tycker det är så fint. Funderar nämligen på att måla i samma färg i köket som vi kommer måla vardagsrummet senare. Har ni tips på fin färg att ha i ett kök?

Idag var första gången jag lagade middag på väldigt länge. Blev inspirerade av Johanna (Yayas) och lagade de. Kryddade lite extra och det blev helt klart godkänt. Ni hittar receptet HÄR!

Efter middagen gick jag på en promenad med Ajax på ett ställe jag inte gått tidigare. Var underbart att gå uppe i skogen och ha Ajax lös en liten bit.

Älskar mateus, vi har massa hemma och dessa är så fina. Tycker verkligen om "bubbles" kollektionen. Ni hittar massa HÄR!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
ÅH vad roligt att köket snart är klart 😃
nouw.com/emmamehrali
rosachica
rosachica,
Ja verkligen 😀
nouw.com/rosachica
Linnéa (Linbeij)
,
Oj va fort det kan gå om man inte måste putsa om väggar och tak, och lägga in ny el (som vi gjort) 🙈 men vi är nog rätt långsamma haha. Är imponerad i alla fall bra jobbat! ☺️ Vi har en ljus men varm grå färg i köket. Älskar den 🤩 lägger en bild i min story