Skuldkänslor av att Vabba.

Jag hann knappt jobba 2 veckor innan det var dags att vabba för mig. Elton vaknade upp natten mellan torsdag till fredag med feber och hosta. Jag hade samtidigt haft lite lätta känningar på en förkylning och den blev värre under helgen. Elton hade feber i några dagar men nu är den över, dock har han fortfarande massa hosta och rosslar. Så det blir att inhalera och kämpa med att få i honom mat och vätska.


Det var tur i oturen att jag blev sjuk i samma veva eftersom jag då tar vabben. Något jag tycker är jobbigt är att jag får skuldkänslor av att jag vabbar, mot mitt jobb och mina kollegor. Det är dock något jag får räkna med att det kommer bli mycket av. Jag kommer dessutom ta mest vab då Tom har eget företag. Vi skulle förlora mer på att han vabbar samtidigt som han har sina kunder han åker till dagligen. Sen är jag bara glad att jag får vara med Elton. Så trots att min inkomst påverkas så är det värt alla gånger i veckan att få vara med Elton. Speciellt då vi inte vet hur länge vi får ha honom med oss. Jag måste lära mig att släppa mina skuldkänslor och tänka på familjen.

Hur brukar ni lägga upp Vab mellan dig och din partner eller familj och känner du några skuldkänslor?

Elton har inte gråtit på månader men nu under denna förkylning har han gråtit flera gånger, Speciellt när han haft det svårt med andningen pga slemmet. / Tempen började på 38.1 men låg sen på 39

Gillar

Kommentarer

Patriciaespe
Patriciaespe,

Det är dessa tider nu, få INGA skuldkänslor ❣️❣️

nouw.com/patriciaespe
Anngelic
Anngelic,

Du ska absolut inte ha skuldkänslor över att du vabbar! När min son var liten så var det enbart min man som vabbade, då jag inte hade ett fast jobb och var orolig att jag inte skulle få en fast tjänst om jag vabbade. Det gav sjuka skuldkänslor att vara tvungen att sätta arbete före familj, så känn aldrig att du gör fel när du prioriterar din familj!

nouw.com/anngelic