Så länge ska jag vara föräldraledig

Nu har jag bara 2 dagar kvar på jobbet innan jag går på föräldraledighet. Eller är knappt två dagar kvar. Imorgon jobbar jag cirka 1.5 timma innan jag sitter i kurs med habiliteringen via datorn. Jag går nämligen en kurs som är varje torsdag i 7 veckor. Sen på fredag jobbar jag bara halvdag eftersom jag är sjukskriven på 50%. Så det är inte många timmars jobb kvar. Det känns nästan lite tomt redan nu.

Tanken är att jag ska vara föräldraledig cirka 1.5 år. När jag skulle bestämma hur länge jag tänkt vara hemma var det rätt svårt. Då hon kommer att komma feb/mars så vill jag inte skola in henne innan sommaren nästa år. Så därför är tanken att hon ska börja förskolan i aug 2022. Därmed blir det cirka 1.5 år som jag blir borta. Jag tror dock jag kommer jobba lite extra under denna tid. För att spara på föräldradagar men även att få komma ut och jobba och inte bara vara mamma.

När jag var hemma med Elton jobbade jag extra på en jourcentral, det var skönt att få komma hemifrån och skönt att inte glömma av yrket som sjuksköterska.

Bjuder på lite bilder på vår älskade Elton

Gillar

Kommentarer