Rocka sockorna

Idag är det internationella Downs syndromdagen och för att hylla allas lika värde och rättigheter så rockar vi sockorna här hemma. Man firar denna dagen den 21/3 eftersom en person med Downs syndrom har tre uppsättningar av kromosom 21. Jag tycker detta är en väldigt fin och viktig dag. Man ser hur folk runt om i Sverige rockar sockorna för att visa att olika är bra och alla har samma värde.

Rockar ni sockorna idag?

Idag skiner solen lika mycket som igår. Så därför blir det att hänga lite utomhus. Tom ska bland annat börja bygga på ett staket vid vår nya parkering vi fixat på tomten. Det är verkligen underbart när vädret är så bra och alla grannar börjar fixa i sina trädgårdar osv. Jag ska nog med försöka fixa lite. Är dock väldigt trött för Elton vaknade vid 06 och lite efter det gick vi upp. Han åt lite och sen tränade jag här hemma i vår källare. Blev riktigt pigg efter detta men nu kommer tröttheten.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

svirro
svirro,
Det är väldigt viktigt att visa att alla människor här på jorden har exakt lika värde❤️ är själv född med ryggmärgsbråck och är rullstolsburen. Det är verkligen något att kämpa för så kör på sötisar!
nouw.com/svirro