Problem att få Eltons medicin

Innehåller affiliate-länkar

Folk är ju som galna nu under dessa "coronatider" vad det gäller att beställa från olika apotek. Folk bunkrar och jag vet inte vad folk egentligen håller på att beställa. Varje sida man går in på står det att det är förlängda leveranstider pga den höga belastningen. Det är så segt när vi människor som är i behov av receptbelagda mediciner måste påverkas. I måndags la jag en beställning på Eltons mediciner och idag kom ett mail om att ordern ej kunde slutföras pga tekniska problem från deras sida. Gissar att detta är för att det är så överbelastat på deras hemsida.

Grejen är den att Eltons mediciner inte brukar finnas i lager på fysiska apoteken, därför beställer jag alltid online. Så nu gjorde jag istället en beställning via ett annat apotek och hoppas det går denna gång. Jag måste alltid planera och beställa hans mediciner i tid för han får inte stå utan. Jag är tacksam att det går att beställa hem. Dock måste vi alltid gå till ett utlämningsställe för att hämta ut då jag behöver visa leg. Måste göra detta då de är på recept.

Har ni haft problem att beställa mediciner på nätet?

En del av Eltons mediciner.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Johannajuliah
Johannajuliah,
Det verkar som att många inte inser att deras agerande i denna situation kan få stora konsekvenser för andra. Hoppas det löser sig nu och att ni får hem hans medeciner! Kram!
nouw.com/johannajuliah
rosachica
rosachica,
Ja det blir tyvärr sådan panik i samhället så folk inte tänker längre 😟
nouw.com/rosachica
Victoria
,
Vi beställer hem Williams receptbelagda medicin (bl a Topimax och Flutide) och får den hem i brevlådan! Ngn enstaka gång har vi behövt hämta på utlämningsställe för att brevbäraren inte öppnat luckan på brevlådan... så ni borde också kunna det. Du legitimerar dig ju med bank-id när du beställer. Så skönt att slippa åka och hämta ut paketet.

rosachica
rosachica,
Elton står på fenemal och det är narkotika 😟 därför vi måste hämta ut
nouw.com/rosachica