Prata med en främling på gatan om livet.

Idag på morgonpromenaden så träffade jag en kvinna som jag stod och prata med ett bra tag. Vi började prata med varandra då våra hundar var väldigt lika varandra och de ville hälsa. Vi stod och prata rätt mycket om livet då vi båda har "speciella barn" som vi kallar våra älsklingar. Denna kvinna hade en son med Downs syndrom och sonen hade förra året haft leukemi. Så vi pratade mycket om livet på sjukhus, utveckling och massa mer. Tycker det är roligt när man kan börja prata med främlingar på gatan och hitta mycket gemensamt. Det är viktigt att få prata om sin resa och ventilera. Det är därför jag älskar att dela vårt liv på både blogg och instagram för att få prata om vår resa.

Idag har jag även passat på att laga mat till Elton. Det är inte så ofta jag lagar mat men nu när köket är fixat så är det lite roligare. Jag gjorde potatismos med torsk, spenat och brynt smör. Jag tyckte det blev väldigt gott men Elton har ibland svårt när det är nya smaker. Så hoppas det går ner bättre en annan dag, lite mat fick han i sig iaf.

Jag var även och hämtade hem ett paket. Hade beställt hem nya nappar till Eltons flaskor, tvättlappar och tvättcreme. För er som jobbar inom vården känner nog igen denna produkt. Tänkte testa att ha den vid blöjbyte då man kan använda den då. Man behöver nämligen inte skölja bort den. För er som vill köpa samma finns den Här (annonslänk Apohem)

Gillar

Kommentarer