Praktik varvat med Crossfit

Trött som bara den och en hjärna som får ta in mycket nya intryck varje dag, det är så min vardag är just nu. Har snart gått 2 veckor på min praktik (Sjuksköterska) och det väldigt intressant och lärorikt. Första veckan var väldigt lugn medans andra veckan har det varit fullt ös. Har hänt mycket på avdelningarna, mycket blodprov, och annat som behövts göras.

Gick dessutom 2 dagar med undersköterskorna för att få med mig lite erfarenhet av omvårdnaden. Trivdes bra och älskar att umgås med de gamla. Hålla deras händer, klia dom i håret, och bara sitta och le och sprida glädje. Alltid roligt när man får höra att man lyckats få en boende att le och den personen i princip aldrig ler annars.

Så jag kan säga att det känns väldigt rätt med min utbildning som sjuksköterska att få kunna hjälpa människor. Men är även jobbigt då jag igår fick se en person avlida. Som tur var så var det fint, ingen smärta eller så men kan bara säga oj vad fort det kan gå!

Förutom min praktik så har jag tränat + kört Crossfit 2 ggr i veckan med Tom. Väldigt roligt att vi gör detta tillsammans. Här får ni bla se gårdagens pass vi körde på Crossfit Eriksberg


Gillar

Kommentarer