Nu börjar renoveringen

Vi har velat fram och tillbaka om hur vi ska fixa köket. Vi var i januari på IKEA för att måla upp ett helt nytt kök. Sen när vi tänkte beställa köket så fick vi en vattenläcka här hemma i vardagsrummet. Så då blev det på paus med köket. Men nu tog vi äntligen tag i det igen. Då vi inte träffar vänner eller familj i påsk så kände vi att vi behövde ha något att göra här hemma. Sagt och gjort så tänkte vi om och gjorde nya planer för köket. Så nu blåser vi inte ut det helt utan det blir lite annorlunda. Ni kommer få se när vi är klara, jag tror dock det kommer bli väldigt bra.

Jag har varit så extremt trött senaste dagarna så det är därför det varit tyst här på bloggen. Sen har jag inte orkat sitta med mobilen eller dator lika mycket nu när Tom varit hemma och vi alla har umgåtts. Det är bra med en paus ibland med.

Nu väntar jag på att Tom kommer hem med nya bänkskivor sen ska vi ställa oss och göra en påsklunch och äta här hemma i kaoset. Vi önskar er en Glad påsk!

Köket innan vi börjat.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Nämen så söt 😍😍
nouw.com/johannagrahn
sofieliden
sofieliden,
Glad påsk! 😊😊
nouw.com/sofieliden
rosachica
rosachica,
Tack det samma 😍
nouw.com/rosachica
Patriciaespe
Patriciaespe,
Vilken söt påskgubbe 😍 glad påsk på er! ❣️
nouw.com/patriciaespe
rosachica
rosachica,
Åh tack det samma 😍
nouw.com/rosachica
Lexochlogan
Lexochlogan,
Perfekt med lite renovering när man är hemma, min man har varit hemma 2 veckor nu pga permittering och vi har nästan byggt klart altanen, fixat mass små projekt och skall ge oss på lilla badrummet. Men vilken söt påskgubbe
nouw.com/lexochlogan
rosachica
rosachica,
Vad skönt att få så mycket gjort hemma 😍
nouw.com/rosachica
Forsens
Forsens,
Vilken söt påskgubbe ! Jag passade med på att renovera under påsken , så kul när man tar tag i Det och det roligaste av allt inreda med nya prylar när det är färdigt , renoverings lycka 😊 och en släng av stolthet
nouw.com/forsens