Ni är riktiga hjältar

Jag blir så glad för all er respons angående förskola för Elton. Det kommer bli så bra men samtidigt vill jag inte att tiden ska gå. Jag vill vara med Elton så mycket det bara går. Jag vet ännu inte exakt hur mycket jag ska jobba när jag väl börjar jobba. Tanken har varit på 75% men jag är inte riktigt säker.

Ni som har barn och när de började på förskolan, hur många procent började ni jobba?

Jag har sedan ett år tillbaka försökt jobba 1 gång i veckan på jouren. Tanken var att jag skulle jobba 1 gång i veckan nu med men jag har avbokat passen jag har på jobbet nu framöver. Jag är så rädd att bli smittad av Corona och ta med det hem. Sist jag jobbade skulle inga patienter med luftvägssymtom komma in men tyvärr träffade jag många med dessa symtom. Efter detta har jag varit rädd för att jobba, men även att behöva åka buss. Jag gör nämligen inte det nu och därför väljer jag att inte jobba.

Jag får skuldkänslor när jag vet hur mycket man behövs inom vården men tyvärr måste familjen gå först. Jag är så tacksam för alla som jobbar inom vården som kämpar dag in och dag ut. Sen alla människor och företag runt om som skänker mat, snacks osv till de inom vården och patienter. Det är så fint, ni är alla riktiga hjältar!

Gillar

Kommentarer