När livet kommer emellan

Jag har varit väldigt oaktiv senaste tiden både på min instagram men även här på bloggen. Jag älskar att uppdatera mina sociala medier men inte den senaste tiden. Ibland kommer livet emellan och man får prioritera om. Tom har haft semester i 2 veckor så därför har jag inte varit så aktiv. Vi har gjort saker som familj och därmed har fokuset legat där.

Vi kom igår hem från en liten mini semester här i Sverige. Vi började med en natt i Varberg hos min bror och hans familj. Var så mysigt att umgås med dem och Eltons två kusiner. Vi drog sedan vidare mot Tylösand för en natt där. Vi hängde en stund på stranden innan vi checkade in på vårt härliga rum med havsutsikt. På kvällen blev det middag med utsikt över havet. Det var dock sååå varmt så höll på att smälta bort.

Efter vår härliga natt på hotell och med frukost åkte vi vidare ner mot Skåne. Vi åkte till vårt land (morfars landställe) och var där över helgen. Det var så extremt varmt så ville bara sova. Har svårt att ha någon ork när det är så varmt.

Nu är vi hemma igen och i veckan blir det även ett besök på habiliteringen.

Gillar

Kommentarer