"Missbrukar" graviditetstest

Innehåller affiliate-länkar

Igår rensade jag ut lite graviditetstest som jag tagit i väntan på mitt negativa test. Det gick väldigt långsamt att få ett negativt test så därför blev det mycket testande. Jag skulle nog kalla mig själv som testgalen! Jag är likadan när vi försökt bli gravida. Jag älskar att ta test och ha svårt att vänta på utebliven mens innan jag tar ett test.

Jag delade med mig av bilden nedan på instagram och frågade om fler var som mig och tog massa test. Jag kan säga att jag inte är ensam haha. Vi tjejer är lagom galna när det kommer till att testa. Jag ser det nästan som en hobby. Det är onödiga pengar att lägga på test men jag tycker att man får göra som man vill. Mina favorittest för att testa tidigt är utan tvekan dessa från babyplan. De är väldigt känsliga så man kan se tidigare på dessa test än andra.

Lite roligt när jag skrev med flera tjejer igår där man prata om ägglossningstest, gravtest och inte minst att man hänger inne på familjeliv. Jag är stammis inne på familjeliv när jag planerar graviditet. Nu var det dock 2 månader sedan jag var inne där.

Har ni ett konto på familjeliv?

Jag känner bara att jag måste dela med mig av en bild jag tycker är lite rolig. Jag är på den översta bilden och den undre är någon bild från nätet. Snacka om att vi är lika. Och för de som kände mig när jag var liten kan nog inget annat än att hålla med.

Gillar

Kommentarer