Midsommar och graviditeter

Innehåller affiliate-länkar

Igår var det midsommar och detta året var det lite annorlunda. Annars brukar vi fira det hos Toms släkt vid havet utanför Stockholm eller hos min släkt i Skåne. Dock blev det inte så utan vi var hemma första gången på flera år.

Det blev först lunch hemma hos Toms föräldrar med lite släkt. Det var så typiskt att det var fint väder sen kom regnet sen blev det fint igen osv. Men vi kunde ändå sitta ute och äta så det var det viktigaste. Vi var där ett par timmar innan vi åkte hem då vi skulle få gäster. Trötta som vi var så slocknade hela familjen på soffan innan vi började fixa.

Vi hade en så mysig kväll som spenderades ute på altanen och avslutades i spabadet för barnen. Jag älskar när man kan umgås med andra par och när det klickar så bra. Älskar att umgås med min närmsta vän och så roligt när hennes kille klickar bra med Tom.

Något man såg så mycket på instagram och sociala medier igår var graviditeter. Vet inte hur många jag såg som gick ut med det igår att det väntade barn. Kan bara säga att jag själv verkligen längtar tills det är dags! Blir så glad när man ser att så många väntar barn. Speciellt då det var fler som fick missfall ungefär samtidigt som oss. Eller personer man vet försökt länge, så det var verkligen härligt att se.

Måste bara tipsa om den BÄSTA mascaran. Har haft den så många år och kommer nog aldrig byta ut den. Den finns även på REA här.

  • Elton

Gillar

Kommentarer