MEATAZA - Recept

Jag surfade runt lite på olika bloggar igår och kom över ett recept som verkade så gott och nyttigt, och det kallas Meataza. Då undrar ni säkert vad de är och namnet är en blandning av meat och pizza. Så botten är kött!

Hela botten på pizzan är:
25g fett
8.8g kolhydrater
110g protein.

Här är receptet.

500g kycklingfärs
2 tsk fiberhusk
1 dl äggvita (eller ett ägg)
Riven lök (typ en halv)
Valfria kryddor (t.ex. salt, peppar, oregano, grillkrydda)

Detta blandades ihop i en bunke och smetades ut på en plåt med bakplåtspapper - 10 min i ugnen på 200 C. Sedan toppades botten med tomatsås, champinjoner, paprika, riven 10% ost, lök, fetaost och keso och åkte in i ungefär 15 min till - KLART (man väljer helt själv vad man vill ha på)

Gillar

Kommentarer