Jag har färgat håret rosa!

Innehåller affiliate-länkar

Förra veckan när jag var iväg på event och vi satt under middagen så började vi prata om hår. Vi kom in på ämnet om rosa hår och hur sugen man är på att testa. Men man är ju så jäkla feg när det handlar om att färga håret. Jag har dessutom inte vågat färga mitt hår sedan jag fick en allergisk reaktion i gymnasiet när jag färgade ögonbryn och fransar på salong. Ni skulle se mig hur jag såg ut haha. Jag kunde inte gå till skolan på 2 veckor.

I veckan när jag och Tom handlade på Coop såg jag att de fanns en rosa hårfärg från L´Oréal som håller i 2-3 tvättar. Jag kände att jag bara var tvungen att köpa den. Även om jag förstod att jag egentligen har för mörkt hår för att färga i pastellfärg så ville jag testa.

Igår tog jag modet till mig och bestämde mig för att färga ombré i rosa. När jag hade lagt färgen i håret så efter 5 minuter knackade det på dörren och det kom två plåtslagare som jag inte ens visste skulle komma. Gud vad jag kände mig stressad. Fick visa snabbt vart de skulle jobba samtidigt som jag var tvungen att gå och ta ut färgen efter 15 minuter.

Som jag sa innan så förstod jag att man inte skulle få så bra resultat. Och rätt hade jag, det blev inte alls mycket färg (syns dock mer i verkligheten än på bild). Ser mest ut som håret är orange i nedre delen av håret. Så vet inte om man ska skratta eller gråta åt resultatet. Men jag är samtidigt lättad att det inte blev så mycket färg.

Ni kan bland annat köpa färgen HÄR, finns fler färger!

Bild till vänster är innan och till höger är efter. Ni förstår då hur lite resultat det blev.

Gillar

Kommentarer

Patriciaespe
Patriciaespe,
Så kul när man ändå har ljust hår och kan testa lite olika tonibgar på håret! 😍 Jag med mörkt hår kan ty ärr inte göra så mycket roligt 😂
nouw.com/patriciaespe
rosachica
rosachica,
Ja det är roligt att ha möjligheten, mitt hår är dock inte heller det bästa 😔 men förstår med mörkt hår att de inte går på samma sätt 😂
nouw.com/rosachica
Patriciaespe
Patriciaespe,
Ja men precis!!! Haha nä tyvärr 😭 det är såå tråkigt 😂😅
nouw.com/patriciaespe