Jag har börjat jobba

Nu är man tillbaka till vardagen och det känns faktiskt väldigt bra. I måndags började jag jobba och det har faktiskt gått väldigt bra. Jag trodde jag skulle ha väldigt svårt att gå upp på morgonen men det har faktiskt inte varit speciellt svårt. I måndags satt jag bredvid en kollega i telefonen och sen har jag jobbat själv efter det. Satt i torsdags med en stund för att lära mig en ny chatt vi har med patienter via nätet. Så det blev ungefär 1 arbetsdag bredvidgång innan jag jobbade själv. Det känns skönt då jag varit borta från jobbet mer än 2 år. Men det sitter mer i ryggraden än vad man tror.

I torsdags fick vi även ett meddelande från förskolan att många i personalen börjar bli sjuka och att om man hade möjlighet att hämta tidigare eller stanna hemma så uppskattades det. Så jag ringde min pappa som fick hämta Elton vid 12. Han fick en kort dag på förskolan men även umgås med sin morfar.

Nu ska jag sätta mig och beställa lite saker till en viktig dag nästa månad. En av de största dagarna i livet!

Är så glad då jag fått en elcykel, det blir såååå mycket lättare att ta sig till jobbet men även att hämta Elton och Ajax efter jobbet.

  • Jobb

Gillar

Kommentarer