Jag gillar när folk frågar...

När solen skiner blir man på så mycket bättre humör. I helgen köpte vi nya trädgårdsmöbler så vi kan sitta lite bättre ute när värmen kommer. Är alltid lite segt att skruva ihop möbler från IKEA men det gick ändå bra, vädret var som sagt väldigt skönt.

Idag har jag skrivit ihop en text som jag skickat till sjukhuset för att få ett kompletterande intyg till försäkringskassan
och omvårdnadsbidrag. Så ska ringa dem imorgon och se om de tror de hinner skriva ett intyg innan den 18 maj. Jag hoppas verkligen allt löser sig. Förutom att det var lite tufft så har det varit en bra dag här hemma. Har tagit lite bilder med Elton idag och även varit ute och gått lite på gatan med gåstolen. Så roligt när grannar kommer fram och pratar med oss. Elton är lite i sin egna värld när han är ute och går så fick frågan om han var döv efter att en granne sa hej till honom då han mest kollade ner. Förklarade då att han både hör och ser, men är fokuserad på sin gång. Jag tycker det är roligt när grannar pratar med honom men även nyfiket frågar om honom. Tycker det härligt när folk vågar fråga istället för att vara rädda.

Är även intressant att se hur barn nyfiket kollar på Elton samtidigt som de inte verkar tycka det är konstigt. Barn är verkligen fantastiska.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
sååå fina bilder 😍
nouw.com/emmamehrali
rosachica
rosachica,
Tack så mycket 😍
nouw.com/rosachica
Anna
,
Håller med! Bättre att fråga än att titta och spekulera👍🏻 Där är barn bra, dom frågar rakt ut till skillnad från vuxna (oftast).